ΕΛΛΑΔΑ

«Έφυγε» από ανακοπή ο αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νίκος Μηλιώτης

«Έφυγε» από ανακοπή ο αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νίκος Μηλιώτης

Κατέρρευσε ξαφνικά μέσα στο σπίτι του και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες δεν επανήλθε

Θλίψη σκόρπισε στον αυτοδιοικητικό κόσμο της Κέρκυρας αλλά και στους Κερκυραίους γενικότερα η είδηση ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Νίκος Μηλιώτης σε ηλικία μόλις 62 ετών.

Ο 62χρονος, το απόγευμα της Πέμπτης, αισθάνθηκε αδιαθεσία στο σπίτι του και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο. Γείτονας γιατρός που αντιλήφθηκε το συμβάν έσπευσε στο σημείο για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες και σε ελάχιστο χρόνο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Νίκος Μηλιώτης ήταν συνταξιούχος αστυνομικός, είχε διατελέσει πρόεδρος της ένωσης αξιωματικών της ΕΛΑΣ στην Κέρκυρα, πρόεδρος της Κοινότητας Άφρας αλλά και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου επί θητείας του περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου.

Ο Νίκος Μηλιώτης είχε διατελέσει πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ιονίων Νήσων επί θητείας του τότε περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου, ενώ στη συνέχεια συνεργαζόμενος με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου υπηρέτησε από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη πολιτικής προστασίας.

Διαβάστε επίσης:

Φθιώτιδα: Νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αθηνών Λαμίας

Αιγάλεω: Συνελήφησαν ανήλικοι για απόπειρα ληστείας σε περίπτερο με αεροβόλο

«Βόμβα» από τον γιο της Αλίκης – Κάνει αγωγή στον Λιάνη για προσβολή της μνήμης της μητέρας του