ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Κούγιας: Έμεινε από λάστιχο - «Είδατε κάποιον να τα σκάει;» ρώτησε τους δημοσιογράφους

Αλέξης Κούγιας
Eurokinissi

Μετά το τέλος της δικασίμου, ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του και είδε πως είχε σκάσει το λάστιχο

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη στον Αλέξη Κούγια μετά το τέλος της συνεδρίασης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μετά την ένταση που επικράτησε λόγω των υπονοιών του Αλέξη Κούγια για μεταφορά οργάνων από τον Ανδρέα Ηλιάδη, ο δικηγόρος αποχώρησε για να διαπιστώσει πως θα αργούσε να πάει σπίτι του, αφού το λάστιχο του αυτοκινήτου του ήταν σκασμένο.

Μετά το τέλος της δικασίμου, ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του και είδε πως είχε σκάσει το λάστιχο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA. «Τι έγινε ρε παιδιά; Είδατε κάποιον να σκάει τα λάστιχα;», ρώτησε ο Αλέξης Κούγιας τους δημοσιογράφους για να του απαντήσουν πως δεν πείραξε κανείς το ΙΧ και πιθανότατα πάτησε κάτι. «Μα το πρωί ήρθα μία χαρά με το αυτοκίνητό μου», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κάλεσε την οδική βοήθεια για να μεταφέρει το αυτοκίνητο στο συνεργείο.

Σχετικές ειδήσεις

Υπουργείο Υγείας: Πλήρης στήριξη στον Ανδρέα Ηλιάδη - Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί κατά Κούγια

Ανδρέας Ηλιάδης: Το ποίημα - σπόντα στον Κούγια για τη μεταφορά οργάνων

Επιμένει ο Κούγιας για τη μεταφορά οργάνων - Να παρέμβει το υπουργείο Υγείας ζητεί ο Ηλιάδης