ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με κάταγμα σε ισχίο και ωμοπλάτη η 60χρονη - Πώς έγινε το τροχαίο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με κάταγμα σε ισχίο και ωμοπλάτη η 60χρονη - Πώς έγινε το τροχαίο
Glomex

Η γυναίκα που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, υπέστη κατάγματα και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Μια 64χρονη γυναίκα παρέσυρε με το αυτοκίνητό της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στα Νότια προάστια, όταν εκείνη πετάχτηκε μπροστά της.

Η γυναίκα από το τροχαίο υπέστη κατάγματα στο ισχίο και την ωμοπλάτη της, ενώ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η παρουσιάστρια μόλις αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί βγήκε από το αμάξι, φωνάζοντας και κλαίγοντας, ενώ στη συνέχεια μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι το Ασκληπιείο Βούλας ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα εκτοξεύτηκε στο απέναντι διάζωμα και σε μια απόσταση περίπου 50 μέτρων από το χτύπημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η γυναίκα προσπάθησε να περάσει τον δρόμο λίγα μέτρα πιο πέρα από τη διάβαση πεζών. Στο σημείο το όριο ταχύτητας είναι 30 χλμ/ώρα και δεν έχει φανάρι, ωστόσο οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγαλύτερη ταχύτητα.

Ο σύζυγος της 64χρονης είπε ότι η γυναίκα δεν θυμάται πώς έγινε. Την ώρα που πήγε να διασχίσει τον δρόμο δεν είδε κάποιο αυτοκίνητο και ξαφνικά βρέθηκε χτυπημένη. Δεν μπορεί να περπατήσει και να σηκώσει το χέρι της.

Ο σύζυγός της είπε στον Alpha: «Ο γιατρός της είπε ότι θα τη χειρουργήσει στην ωμοπλάτη. Μια απροσεξία ήταν. Τώρα η αστυνομία έχει το πόρισμα. Δεν πετάχτηκε εκείνη στο δρόμο. Χτυπήθηκε στη μέση του δρόμου, όχι στην άκρη. Πάνω στην κακιά ώρα συμβαίνουν αυτά.»