ΕΛΛΑΔΑ

Στερεά Ελλάδα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 45χρονος πυροσβέστης - Δύσκολες ώρες για 20χρονο

Στερεά Ελλάδα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 45χρονος πυροσβέστης - Δύσκολες ώρες για 20χρονο

Δύο σοβαρά τροχαία με ισάριθμες εκτροπές αυτοκινήτων μέσα σε λίγες ώρες στη Στερεά Ελλάδα

Ένας νέος άνθρωπος 45 ετών, οικογενειάρχης, Πυροσβέστης στο επάγγελμα, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα του Σαββάτου (8/4) στην επαρχιακή οδό Θηβών - Καλλιθέας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, πρόκειται για ένα εξαιρετικό στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών, που έχασε τη ζωή του μετά από εκτροπή και πρόσκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με δέντρο.

Εικάζεται ότι κάποιο παθολογικό αίτιο προκάλεσε το συγκεκριμένο τροχαίο, ωστόσο τις απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία - νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Τανάγρας.

Σοβαρός τραυματισμός 20χρονου

Δυστυχώς μία ακόμη εκτροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε με λίγες ώρες διαφορά από το δυστύχημα στην Καλλιθέα. Αυτή τη φορά στο Πευκί στη Βόρεια Εύβοια, γύρω στις 03:30’ τα ξημερώματα Κυριακής (9/4), ΙΧΕ που οδηγούσε 21χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε περίφραξη ελαιοπερίβολου.

Ο νεαρός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και από κει στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, αναμενόταν η διακομιδή του σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ιστιαίας.

Διαβάστε επίσης:

Αχαρνές: Εξαρθρώθηκε σπείρα που κατηγορείται για απάτες μέσω διαδικτύου

Σοβαρό ατύχημα στον Ισθμό της Κορίνθου – Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά δυο τουρίστριες

Άρτα: Παρέμβαση της Μητρόπολης για τον καυγά του ιερέα για τα μάτια της παπαδιάς