ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνα Στεφανίδη: Οι αποστάσεις από τη μητέρα της - Τι έφερε την έκρηξη με το «Δεν είμαι μπόγιας»

Κατερίνα Στεφανίδη: Οι αποστάσεις από τη μητέρα της - Τι έφερε την έκρηξη με το «Δεν είμαι μπόγιας»
AP Photo/Matthias Schrader

Κατερίνα Στεφανίδη: Σαφή θέση απέναντι στην ανάρτηση της μητέρας της για την υπόθεση Γεωργούλη πήρε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, έπειτα από έντονη κριτική που δέχθηκε και προκάλεσε την έκρηξή της, με τη φράση της «Τι είμαι μπόγιας;» να γίνεται viral.

Η Κατερίνα Στεφανίδη βρέθηκε, χωρίς να το προκαλέσει η ίδια, στην κορυφή της επικαιρότητας, αναφορικά με την υπόθεση Γεωργούλη.

Ο λόγος είχε να κάνει με την ανάρτηση της μητέρας της Ζωή Βαρέλη - Στεφανίδη, η οποία είναι υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην Ανατολική Αττική, υιοθετώντας πρωτοσέλιδο, το οποίο αναφέρεται στην υπόθεση της καταγγελίας της Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Όπως άλλωστε ανέφερε η ανάρτησή της: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

Ένας χρήστης του Twitter τάγκαρε την Κατερίνα Στεφάνιδη κάτω από την ανάρτηση της μητέρας της γράφοντας: «Να μαζέψεις τη μητέρα σου, έχει πάθει κομματική φανατίλα, προσβάλει τα θύματα κατηγορουμένων για βιασμό».

Η Ολυμπιονίκης απάντησε: «Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;».

Παρόμοιο σχόλιο δέχθηκε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου χρήστης απευθυνόμενος στην πρωταθλήτρια έγραψε: «Κατερίνα θα περίμενα να πάρεις θέση στην απίστευτη μισογυνιστική σεξιστική επίθεση της μητέρας σου κατά μιας κυρίας που κατήγγειλε σεξουαλική και σωματική κακοποίηση και ξυλοδαρμό. Είναι απίστευτη ανάρτηση. Απίστευτη. Είναι δυνατόν με μια κόρη σαν και εσένα, πρότυπο και αγωνίστρια, η μητέρα σου να κάνει τέτοια επιθετική ανάρτηση κατά γυναίκας. Απίστευτη».

Η χρυσή Ολυμπιονίκης απάντησε«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι. Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις».

Μετά το κύμα αντιδράσεων που ξεσήκωσε η ανάρτηση αυτή η Ζωή Βαρέλη - Στεφανίδη τα «μάζεψε» με νέα ανάρτηση με την οποία ζήτησε συγγνώμη για το «σοβαρό ατόπημα», ενώ το επίμαχο tweet έχει διαγραφεί.

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτησή της.

Σχετικές ειδήσεις