ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρωσε τον φίλο του για τα μάτια μιας γυναίκας σε χωριό της Ελασσόνας

Μαχαίρωσε τον φίλο του για τα μάτια μιας γυναίκας σε χωριό της Ελασσόνας

Ελασσόνα: Άσχημη κατάληξη προσέλαβε το ξενύχτι δυο φίλων Αλβανών υπηκόων αφού ο ένας βρέθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τραυματισθεί στο δάχτυλα από το μαχαίρι του φίλου του και ο δεύτερος βρίσκεται πλέον κρατούμενος και μάλιστα χωρίς να διαθέτει άδεια παραμονής στη χώρα θα απελαθεί.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, οι δυο 37χρονοι και άλλοτε πλέον φίλοι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», βρισκόταν σε καφενείο χωριού της Ελασσόνας και εκεί που τα έπιναν ξεκίνησε μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ τους για τα μάτια μιας γυναίκας. Ως αποτέλεσμα ο 37χρονος δράστης έβγαλε ένα μικρό μαχαίρι και τραυμάτισε τον συνομήλικο ομοεθνή του στα τρία δάχτυλα του αριστερού χεριού.

Ο 37χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Ελασσόνας ενώ χθες, Τρίτη οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών όπου, μετά την απαγγελία κατηγοριών παραπέμφθηκε στον Ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα ενώ παραμένει κρατούμενος.

Στο μεταξύ από τον έλεγχο προέκυψε ότι ο 37χρονος δράστης εισήλθε παράνομα λάθρα στην Ελλάδα μέσω της Ελληνοαλβανικής μεθορίου και δεν διαθέτει έγγραφα παραμονής του.

Διαβάστε επίσης:

Λέκκας: Στην «κόκκινη ζώνη» της κλιματικής αλλαγής η Ελλάδα - Σενάρια για το πιο θερμό καλοκαίρι

Βόλος: Από ηλεκτροπληξία ο θάνατος της 14χρονης Ελένης

Κρήτη: Αγέλη σκυλιών κατασπάραξε κουνέλια - Στο νοσοκομείο σοκαρισμένος ο κτηνοτρόφος