ΕΛΛΑΔΑ

«Ξανθός μάγος»: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η δικηγόρος του

«Ξανθός μάγος»: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η δικηγόρος του

«Ξανθός μάγος»: Η Κική Πακιρτζίδου συνήγορος υπεράσπισης του 79χρονου κατέθεσε νέο υπόμνημα με ένορκες βεβαιώσεις υπέρ του κατηγορουμένου που καταθέτουν για το ποιόν του

Για βιασμό κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου κατηγορείται ο 79χρονος «ξανθός μάγος», ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή.

Στην εκπομπή του Alpha Super Κατερίνα μίλησε η συνήγορος υπεράσπισής του Κική Πακιρτζίδου, λέγοντας πως έχει ήδη γίνει αίτημα για αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους, ενώ κατατίθεται και νέο υπόμνημα με καταθέσεις υπέρ του κατηγορούμενου.

«Το αίτημα αποφυλάκισης εκκρεμεί ενώ καταθέτουμε υπόμνημα με καινούριες ένορκες βεβαιώσεις, που καταθέτουν για το ποιόν αυτού του ανθρώπου», αναφέρει η δικηγόρος.

«Δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή, δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ, ούτε για πταισματική παράβαση. Είναι περίεργο να υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που να είναι κοντά στον συγκεκριμένο κατηγορούμενο και να μη διστάζουν να κάνουν ένορκες βεβαιώσεις. Και μιλάμε για ανθρώπους που έχουν παιδιά, έχουν οικογένεια, έχουν εγγόνια, έχουν συναναστραφεί αυτό τον άνθρωπο, γνωρίζουν την οικογένειά του και είναι στο πλευρό του», σημειώνει η κα. Πακιρτζίδου.

Όπως εξηγεί, ακόμη περισσότεροι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα που τον έχουν γνωρίσει καταθέτουν στοιχεία υπέρ του, ότι «ήταν ένας άνθρωπος ευγενικός, δοτικός, με μέτρο στη συμπεριφορά και στο λόγο, δεν έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση η σε αμηχανία ενήλικα ή ανήλικα άτομα και 50 χρόνια με την ίδια σύντροφο μέρα νύχτα».

«Αυτή η γυναίκα σήμερα είναι καρκινοπαθής, δίνει μάχη για τη ζωή της και το μόνο το οποίο ζητάει και αυτή, είναι, σε αυτό το φυσικό τελείωμα της ζωής να έχει κοντά τον άνθρωπο που επί μισό αιώνα ήταν δίπλα της». καταλήγει.