ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Στιγμές τρόμου για γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων σε πάρκο

Βόλος: Στιγμές τρόμου για γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων σε πάρκο

Βόλος: Η αγέλη περικύκλωσε τη γυναίκα, της έσκισε τη φούστα με τα σκυλιά στη συνέχεια να τη δαγκώνουν στη μέση και τον γοφό

Τον απόλυτο τρόμο έζησε το απόγευμα της Τρίτης (25/4) μία γυναίκα στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου στον Βόλο, όταν έπεσε θύμα επίθεσης αγέλης αδέσποτων.

Η γυναίκα είχε βγει για την καθιερωμένη με το σκυλάκι της βόλτα, όταν από του πουθενά, έξι μεγαλόσωμα σκυλιά ξεκίνησαν να τρέχουν προς το μέρος της και να ορμάνε στην ίδια και το κατοικίδιό της.

Το θύμα της επίθεσης, μίλησε στο taxydromos.gr για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε: «Ενώ καθημερινά ακολουθώ την ίδια διαδρομή για τη βόλτα με το κοκόνι μου, χθες ανέβαινα τα σκαλιά για το πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου για να βγω στην Κασσαβέτη, όταν πέντε με έξι σκυλιά, ερχόμενα από την πλευρά του πανεπιστημίου ξεκίνησαν να τρέχουν προς το μέρος μου απειλητικά. Τα είχα δει που κάθονταν στο πάρκο, αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα μου επιτεθούν» περιέγραψε αρχικά, προσθέτοντας στη συνέχεια

«Προσπάθησα να τα απομακρύνω με φωνές, ενώ εκείνα γαύγιζαν προς το μικρό μου σκυλί και προσπαθούσαν να το αρπάξουν. Τότε όρμησαν πάνω μου και με δάγκωσαν στη μέση και στον γοφό. Μου έσκισαν τη φούστα. Ευτυχώς, από την πλευρά της παραλίας, μία παρέα, περίπου 10 ατόμων, είδε τι συνέβαινε και έτρεξε να με βοηθήσει. Μία κοπέλα έσπευσε να αρπάξει το σκυλί μου και όλοι μαζί με βοήθησαν να απομακρυνθώ από το σημείο, μέχρι να συνέλθω».

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ, και όπως τονίζει το θύμα της επίθεσης, στο πάρκο υπήρχε πολύς κόσμος. «Το συμβάν σημειώθηκε μπροστά στην καφετέρια. Εκεί υπήρχε πολύς κόσμος, ακόμη και μητέρες με παιδιά. Θα μπορούσαν, δηλαδή, να επιτεθούν ακόμη και στα παιδιά που έπαιζαν» επισημαίνει.

Η γυναίκα, παρά τον φόβο που ένιωσε, ειδοποίησε αμέσως τις αρχές για να ενημερωθεί για τη διαδικασία που ακολουθείται για τα αδέσποτα, χωρίς, ωστόσο, να προβεί σε καταγγελία.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό των τελευταίων ημερών, καθώς υπάρχει πλήθος καταγγελιών από περιπατητές ότι στο πάρκο του Αναύρου υπάρχουν, σχεδόν μόνιμα, αγέλες αδέσποτων σκύλων που επιτίθενται στους διερχόμενους.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στη Λάρισα: 54χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο – Νοσηλεύεται με βαριά κατάγματα

Κρήτη - Υπόθεση αρχαιοκαπηλίας: Ελεύθεροι με όρους οι δύο που έθεσαν εαυτούς στη διάθεση των αρχών

Σπύρος Φωκάς: Ζει απομονωμένος και καταβεβλημένος – Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει