ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Του πήραν το δίπλωμα για 15 χρόνια

Λάρισα: Του πήραν το δίπλωμα για 15 χρόνια
pixabay

Από το 2019 μέχρι σήμερα του έχουν επιβληθεί συνολικά 15 χρόνια αφαίρεσης διπλώματος λόγω μέθης

Ένα 41χρονος Λαρισαίος, έχει καταγράψει ρεκόρ.

Ο άνδρας συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας κι όπως διαπιστώθηκε – σύμφωνα με δημοσίευμα της eleftheria - έχει παρελθόν στις συλλήψεις για τον ίδιο λόγο!

Μάλιστα για τις 2 προηγούμενες φορές που συνελήφθη σε κατάσταση μέθης του επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης της άδειας οδήγησης, πέντε έτη για κάθε φορά. Λόγω του ποσοστού αλκοόλ που βρέθηκε μετά και τη δεύτερη μέτρηση στο αλκοτέστ, ο 41χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ενώ του επιβλήθηκε νέα αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδηγού για επιπλέον πέντε χρόνια, με τον Λαρισαίο να συμπληρώνει τα 15 έτη αφαίρεσης άδειας για παραβάσεις που του βεβαιώθηκαν από το 2019 μέχρι και προχθές.

Αναλυτικότερα, ο 41χρονος βρέθηκε να οδηγεί μοτοσικλέτα στις 02.40 τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισα, όταν ελέγχθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας. Στον ίδιο οδηγό, τόσο από αστυνομικούς του Τμήματος Κιλελέρ, αλλά και του Τμήματος Τροχαίας, έχουν βεβαιωθεί αντίστοιχες παραβάσεις κατά τα έτη 2019, 2020, 2022, αλλά και προχθές βράδυ που συνελήφθη.