ΕΛΛΑΔΑ

Καίτη Φίνου: Επίθεση στο Instagram - «Άντε πάρε τα χαπάκια σου...»

Καίτη Φίνου: Επίθεση στο Instagram - «Άντε πάρε τα χαπάκια σου...»

Θετική στον κορονοϊό η Καίτη Φίνου

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Καίτη Φίνου, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς βρέθηκε θετική στο κορονοϊό.

Η ίδια εμφανώς καταβεβλημένη ανέβασε βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο, στο οποίο δείχνει την ίδια που φοράει μάσκα αλλά και τον χώρο του οχήματος.

«Εδώ πέρα στο ΕΚΑΒ. Πάω να βάλω ορό για τον covid και βλέπουμε. Ο Θεός βοηθός. Ό,τι θέλει ο Θεός. Να προσέχετε παιδιά, να προσέχετε» ανέφερε η Καίτη Φίνου στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, η ηθοποιός κάνει αναρτήσεις στο Instagram, παραξένεψε μία ακόλουθό της, η οποία της έστειλε προσβλητικά μηνύματα.



Μέσω stories, η Καίτη Φίνου δημοσίευσε τα μηνύματα που δέχτηκε από τη γυναίκα, η οποία αμφισβητεί το αν έπρεπε να χρησιμοποιήσει ασθενοφόρο, αμφιβάλλοντας για το κατά πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας της.



«Για άρρωστη μια χαρά απαντάς. Πονάει αλήθεια Καιτούλα» της έγραψε. «Σαφώς γιατί μέχρι στιγμής δεν έχασα ούτε μυαλό ούτε χέρι αν και με τον τρόπο που ειρωνεύεσαι θα το ήθελες» απάντησε η ηθοποιός.



«Όλοι σε κράζουν κι εσύ στον κόσμο σου, άιντε πάρε τα χαπάκια σου να είσαι ευτυχισμένη! Καλή συνέχεια! Αρκετή αξία σου έδωσα. Χρησιμοποιείς κινητό έχεις δυνάμεις (...) αν μπορείς να γράφεις, να απαντάς στα σχολεία και να τραβάς βίντεο έπρεπε να πάρεις ταξί είχε στενά φορά! Σίγουρα θα το έχει πραγματικά ανάγκη κάποιος άλλος όχι εσύ. (Έλα κάν' το και αυτό στόρι, μ' αρέσει)» της έγραψε.