ΕΛΛΑΔΑ

Μάριος Παπαγεωργίου: «Να μου πουν που έχουν πετάξει το πτώμα του παιδιού μου», ξεσπά η μητέρα του

Μάριος Παπαγεωργίου: «Να μου πουν που έχουν πετάξει το πτώμα του παιδιού μου», ξεσπά η μητέρα του
Glomex / Alpha TV

Μάριος Παπαγεωργίου: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 26χρονου το 2012, με τη μητέρα του να ξεσπά εκ νέου κατά των συλληφθέντων για την αρπαγή και ανθρωποκτονία του παιδιού της.

Μετά τις δύο νέες συλλήψεις για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες. Όπως αναφέρθηκε στον Alpha, δύο ακόμα πρόσωπα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στις Αρχές. Μάλιστα, φέρονται να είναι οι γιοι του «εγκέφαλου» της απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου το 2012.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ξεσπά για ακόμα μια φορά και ζητά δικαίωση για τον γιο της. «Επιτέλους θα βρούμε που βρίσκονται τα οστά του παιδιού μου. Να δικαιωθεί και ο γιος μου. Αυτοί είχαν το θράσος να με συλλυπηθούν στα δικαστήρια. Είχαν έρθει μάρτυρες του δολοφόνου. Τώρα τους εύχομαι κι εγώ συλλυπητήρια», είπε χαρακτηριστικά.

«Ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία που έκανε καλά τη δουλειά της, αλλά και την Ελληνική Δικαιοσύνη που κάνει σωστά τη δουλειά της. Ευχαριστώ και τον Θεό που μου έδωσε αντοχή και δύναμη, για να φτάσω μέχρι εδώ», πρόσθεσε.

«Το πτώμα του παιδιού μου, που το μετέφεραν και δεν ξέρω που το πέταξαν. Τουλάχιστον ας ανοίξουν το στοματάκι τους, να μας πουν που το έχουν πετάξει για να βρούμε ότι έχει απομείνει, αν έχει απομείνει κάτι. Να αποδώσουμε τα δέοντα στον νεκρό», τόνισε με τρεμάμενη φωνή.

«Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού, κάποιος από αυτούς θα αποφασίσει να μιλήσει για να μας πουν τι απέγινε το πτώμα του παιδιού μου», κατέληξε μιλώντας επίσης στον Alpha.