ΕΛΛΑΔΑ

Απάτες με ενοικιαζόμενα οχήματα: Στον Έβρο εντοπίστηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο από το Ηράκλειο

Απάτες με ενοικιαζόμενα οχήματα: Στον Έβρο εντοπίστηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο από το Ηράκλειο

Απάτες με ενοικιαζόμενα οχήματα: Από το Ηράκλειο στον Πειραιά και από εκεί στον… Έβρο

Σε χωριό του Έβρου από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες και το δεύτερο όχημα που είχαν ενοικιάσει τα μέλη κυκλώματος που ενοικίαζε οχήματα από την Κρήτη και στη συνέχεια τα «εξαφάνιζε», όπως αναφέρει το creta24.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο όχημα το οποίο είχε ενοικιαστεί από γραφείο ενοικιάσεως οχημάτων του Ηρακλείου βρέθηκε χάρη στην άμεση κινητοποίηση λιμενικών του Ηρακλείου, οι οποίοι ενημερώθηκαν άμεσα για την κλοπή και στη συνέχεια του Λιμεναρχείο Ηρακλείου ενημέρωσε εκείνο του Πειραιά, στελέχη του οποίου συνέλαβαν τους δράστες μόλις αποβιβάστηκαν από το πλοίο της γραμμής.

Το δεύτερο όχημα που βρέθηκε, αυτό δηλαδή στον Έβρο, ακολούθησε το ίδιο δρομολόγιο και από τα ίδια άτομα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών. Υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 6 Ιουνίου από το Ηράκλειο, από άλλο γραφείο ενοικιάσεων. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το οδηγούσε ένας αλλοδαπός, ίσως Ρουμάνος, λένε αρμόδιες πηγές, ο οποίος εκτιμάται ότι πήγε στην περιοχή για να φορτώσει μετανάστες.

Σημειώνεται ότι και τα δύο οχήματα, δηλαδή αυτό που βρέθηκε στον Πειραιά και αυτό που βρέθηκε στον Έβρο είναι μεγάλης αξίας. Υπολογίζεται ότι το καθένα υπερβαίνει τις 30 χιλιάδες ευρώ! Άτομα που γνωρίζουν και τις δύο υποθέσεις αναφέρουν ότι οι ιδιοκτήτες τα ενοικίασαν χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, κάτι που διευκόλυνε το έργο των απατεώνων.

Διαβάστε επίσης:

Θέματα Λύσεις Πανελληνίων 2023: Αναλυτικά οι ερωτήσεις στη Φυσική Προσανατολισμού

Στρώνουν κόκκινο χαλί για τον Ερντογάν στα Κατεχόμενα

Ημαθία: Διαρρήκτες άρπαξαν 50.000 ευρώ και το έσκασαν με ηλεκτρικό πατίνι