ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Νεκρός 19χρονος διανομέας από εκτροπή δικύκλου

Λαμία: Νεκρός 19χρονος διανομέας από εκτροπή δικύκλου
Intime News

Λαμία: Ο νεαρός είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι

Τραγική κατάληξη είχε η εκτροπή δικύκλου που σημειώθηκε την Παρασκευή στην πόλη του Ορχομενού, καθώς ο 19χρονος οδηγός του, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Ο άνδρας διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του σε ΜΕΘ.

Κατόπιν διακομίστηκε στην εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου και κατέληξε το πρωί της Τρίτης (13/6), βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του που όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό του ελπίζοντας σε ένα θαύμα.

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων εκφράζει τη βαθιά θλίψη για τον χαμό του διανομέα στέλνοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδικάτου, «άλλος ένας συνάδελφος διανομέας, αυτή τη φορά ένα νέο παιδί 19 χρόνων στη Λαμία, έχασε τη ζωή του σε "δυστύχημα" εν ώρα εργασίας την στιγμή που γυρνούσε από παραγγελία. Ένας ακόμα συνάδελφος μας, που στον αγώνα και το "τρέξιμο" για το μεροκάματο άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Άλλος ένας συνάδελφος που δεν θα γυρίσει όπως και πολλοί άλλοι πίσω στην οικογένεια και τους οικείους του.

Αναδεικνύεται ακόμη μια φορά με το χειρότερο τρόπο πόσο επικίνδυνη είναι η δουλειά των διανομέων. Η έλλειψή μέτρων προστασίας και υλικοτεχνικού εξοπλισμού, οι πενιχροί μισθοί και η μηδαμινή αποζημίωση από τους εργοδότες για την συντήρηση στα μηχανάκια, η εντατικοποίηση και η πίεση της δουλειάς, οι ατελείωτες ώρες εργασίας για ένα μεροκάματο, η δουλειά με καύσωνα, με βροχή , με παγετό, με χιόνια κλπ, είναι μια ‘’κανονικότητα’’ που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι συνάδελφοι στην βάρδια τους».

Σχετικές ειδήσεις

Λαμία: Μάρμαρα από πολυκατοικία ξεκόλλησαν και έπεσαν στο κέντρο της πόλης

Κίνηση: Τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Στέφανο - Στο «κόκκινο» η Εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας

Ατύχημα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων έξω από τη Λαμία - Σώοι οι επιβάτες