ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2023: Τσάκωσαν μαθητή καλωδιωμένο να αντιγράφει - Του μηδένισαν το γραπτό

Πανελλήνιες 2023: Τσάκωσαν μαθητή καλωδιωμένο να αντιγράφει - Του μηδένισαν το γραπτό

Πρόκειται για τον γιο πολύ γνωστού καθηγητή Ιατρικής του ΑΠΘ ο οποίος αποκλείστηκε από τις Πανελλήνιες εξετάσεις 

Με το ακουστικό στο αυτί μπήκε στην αίθουσα για να διαγωνιστεί στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ένας μαθητής, ο οποίος παρόλο που κατέστρωσε ολόκληρο σχέδιο για να καταφέρει να αντιγράφει στις εξετάσεις και να περάσει το μάθημα, δεν τα κατέφερε, καθώς έγινε αντιληπτός και αποκλείστηκε από την διαδικασία, καθώς μηδενίστηκε το γραπτό του.

Πιο αναλυτικά, το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου σε ιδιωτικό λύκειο της Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρει ο Alpha, κατά τη διάρκεια της εξέτασης μέσα στην αίθουσα ακούστηκε ένα βουητό και αμέσως ένας μαθητής ζήτησε να πάει στην τουαλέτα.

Όπως αναφέρει το πρωτόκολλο ο εξεταζόμενος πήγε στην τουαλέτα συνοδεία επιτηρητή, ωστόσο εκείνος ήθελε να διορθώσει την βλάβη στο ακουστικό του.

Όταν επέστρεψε στην αίθουσα το συμβάν επαναλήφθηκε με αποτέλεσμα οι επιτηρητές να αντιληφθούν τι συνέβη, να μηδενίσουν το γραπτό του και ο εξεταζόμενος να αποκλειστεί από την διαδικασία της εξέτασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού πρόκειται για γιο γνωστού καθηγητή Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.