ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: «Δεν ξέραμε τι να κάνουμε» - Η αποκάλυψη της Παπαδημητρίου για τον θάνατό του

Παντελής Παντελίδης: «Δεν ξέραμε τι να κάνουμε» - Η αποκάλυψη της Παπαδημητρίου για τον θάνατό του

Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον θάνατό του Παντελή Παντελίδη

H Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων, θυμήθηκε ευτράπελα που συνέβησαν στα «Καλημερούδια» που παρουσίασε με τον Κώστα Μαρτάκη και παραδέχτηκε πώς το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε να διαχειριστεί ήταν ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη, για τον οποίο έμαθε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

«Όσοι έρχονταν μας έλεγαν ότι περνούσαν ωραία. Ακόμα και στο κομμάτι των συνεντεύξεων που εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος. Το έβλεπα σαν μια κανονική ρεαλιστική κουβέντα. Με ενδιέφερε να ακούσω αυτά που λένε. Μου έχει τύχει να δίνω συνεντεύξεις και ο δημοσιογράφος να κοιτάει το κινητό του, να φεύγει. Προσπαθούσα να φέρω τα πράγματα που ο άλλος να νιώσει άνετα και άμα θέλει να πει δύο πράγματα παραπάνω», είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Και πρόσθεσε: «Είχαν γίνει διάφορα ευτράπελα και αστεία τότε. Έχω φάει την πιο επική τούμπα με το πατίνι και πώς δεν είχα ανοίξει το κεφάλι μου στα αλήθεια. Είχαμε το δύσκολο με το τροχαίο του Παντελή και δεν ξέραμε τι και πώς να κάνουμε. Είχαμε έναν Κώστα Μαρτάκη που ήταν μαζί την προηγούμενη και έκαναν πρόβες και ήμασταν τελείως απροετοίμαστοι για όλο αυτό και έπρεπε να το χειριστούμε. Δεν είχαμε μέσα στο πλατό δημοσιογράφους, είχαμε όμως συνδεθεί όταν μπορούσαμε πια να ανακοινώσουμε την είδηση. Το ξέραμε κατά τη διάρκεια της εκπομπής και λίγο πιο πριν. Στον Μαρτάκη το είπα εκτός αέρα και όταν πια μπορούσαμε το είπαμε στον αέρα. Ο Κώστας είχε φύγει από το πλατό, δεν μπορούσε το παιδί και ήμασταν όλοι πολύ σοκαρισμένοι».

Ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στις 18 Φεβρουαρίου 2016, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.