ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Απολογείται τη Δευτέρα ο 32χρονος – Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης

Κως: Απολογείται τη Δευτέρα ο 32χρονος – Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης

Κως: Στον ανακριτή τη Δευτέρα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές – Τι βρήκαν οι Αρχές στο σπίτι του συλληφθέντα

Στην ανακρίτρια για να απολογηθεί τη Δευτέρα 19 Ιούνη παρέπεμψε η εισαγγελέας Κω τον 32χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές που συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης μετά από συλλογή βιντεοληπτικού υλικού και καταθέσεων.

Τη Πέμπτη 15 Ιουνίου οι άνδρες της Ασφάλειας παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής διενήργησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος.

«Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και ο 32χρονος θα απολογηθεί στην ανακρίτρια Κω τη προσεχή Δευτέρα» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος τύπου και υπασπιστής Αστυνόμος Α΄ Πέτρος Βασιλάκης της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.

Παράλληλα υποστήριξε ότι οι έρευνες από όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος ανθρωποκτονιών, είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό της 27χρονης

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι καταθέσεις ατόμων που βρίσκονται στο εργασιακό περιβάλλον της Anastazja Rubinska καθώς και του συντρόφου της με τον οποίο ήρθαν πριν από ένα μήνα στη Κω για να εργαστούν το καλοκαίρι και ο οποίος ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί της πριν χαθούν τα ίχνη της.

Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι της 27χρονης την αναζητούν ακόμη και στα απέναντι τουρκικά παράλια μέσω social media, εκτιμώντας ότι την έχουν απαγάγει.

Τι βρήκαν οι Αρχές στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές

Ήδη έχει συλληφθεί και ανακρίνεται ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές ενώ οι Αρχές έχουν χωρίσει τις έρευνες σε δύο μέρη. Από τη μία να βρουν τα πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε η 27χρονη πριν εξαφανιστεί και από την άλλη να τη βρουν.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο αλλοδαπός ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη Πολωνή, Αναστάζια – Πατρίτσια, στο σπίτι του. Μάλιστα υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος έπεισε την κοπέλα από την Πολωνία να την οδηγήσει σπίτι του για να την προμηθεύσει με χασίς.

Στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό που συνελήφθη, ασκήθηκε ήδη δίωξη για αρπαγή. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, αστυνομικοί συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Βρέθηκαν δύο ποτήρια μπύρας, δύο μαχαίρια, ένα στριφτό τσιγάρο στο τασάκι, μία γυναικεία μπλούζα η οποία φέρει μία κηλίδα και μία τρίχα χρώματος ξανθού, ένα φούτερ χρώματος πορτοκαλί και μια κόκκινη μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων, αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο για Ιταλία στις 15 Ιουλίου στο όνομα του.

Κως: Το χρονικό της εξαφάνισης της 27χρονης

Η εξαφάνιση της κοπέλας, Αναστάζια – Πατρίτσια, δηλώθηκε στην Αστυνομία από τον 28χρονο σύντροφός της την Τρίτη (13/6), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου. Ο σύντροφός της είναι και εκείνος Πολωνικής καταγωγής και εργάζεται στην Κω.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/6) περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντας του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει. Όταν όμως εκείνος έφτασε, δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Στις 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Διαβάστε επίσης:

Κως: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης Αναστάζια που έχει εξαφανιστεί

Θρίλερ δίχως τέλος στην Κω: Το Ανθρωποκτονιών στο νησί για την εξαφάνιση της 27χρονης

Κως: Θρίλερ χωρίς τέλος για την 27χρονη – Τα νέα στοιχεία που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικές ειδήσεις