ΕΛΛΑΔΑ

Σκιάθος: Τουρίστες τρέχουν πίσω από αεροπλάνα για ένα βίντεο

Σκιάθος
Twitter

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ανέβηκε στο Twitter, τουρίστες στη Σκιάθο συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται πίσω ακριβώς από τις τουρμπίνες των αεροσκαφών κατά την απογείωση, για να την καταγράψουν με τα κινητά τους.

Τα βίντεο που τραβούν οι τουρίστες που κάνουν plane spotting στο αεροδρόμιο της Σκιάθου κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ανέβηκε στο Twitter, τουρίστες συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται πίσω ακριβώς από τις τουρμπίνες των αεροσκαφών κατά την απογείωση, για να την καταγράψουν με τα κινητά τους.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο Twitter, πάνω από 20 τουρίστες βρίσκονται πίσω από το Airbus A320 των Σκανδιναβικών Αερογραμμών την ώρα που απογειώνεται. Η δύναμη του αέρα ρίχνει κάτω μερικούς ενώ κάποιοι άλλοι τρέχουν να φύγουν από στο σημείο.

Μπορεί η συγκεκριμένη δραστηριότητα να χαρίζει εντυπωσιακά πλάνα, όμως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Μια 61χρονη Βρετανίδα υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όταν εκτινάχτηκε από την τουρμπίνα αεροπλάνου. Άλλος χρήστης των social media ανήρτησε βίντεο με την προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο πριν λίγες εβδομάδες.