ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Πρώτα ψήφος και μετά βουτιές - Μποτιλιάρισμα σε Αττική Οδό, Κηφισό και παραλιακή

Κίνηση: Πρώτα ψήφος και μετά βουτιές - Μποτιλιάρισμα σε Αττική Οδό, Κηφισό και παραλιακή
Newsbomb.gr

Τροχαίο στον Κηφισό. Στο «κόκκινο» η Αττική Οδός.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση σε κεντρικές λεωφόρους, στην Αττική Οδό και στον Κηφισό. Οι πολίτες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους είτε για να ψηφίσουν είτε για να πάνε στις παραλίες είτε και τα δύο μαζί.

Κάποιοι επέλεξαν να πάνε νωρίς να ψηφίσουν και στη συνέχεια να πάνε σε κάποια παραλία ή να κάνουν εκδρομή. Πολλοί επίσης ετεροδημότες έφυγαν σήμερα για τα χωριά τους.

Συγκεκριμένα, στην Αττική Οδό, όπου παρατηρείται σοβαρό μποτιλιάρισμα στο μεγαλύτερο μέρος της, σημειώνονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο άνω των 30 λεπτών από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Μαραθώνος.

Επίσης, καθυστερήσεις 15-20 λεπτών σημειώνονται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Πεντέλης έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης (έξοδο για Λαμία).

Καθυστερήσεις 5-10 λεπτών παρατηρούνται και στην έξοδο για Μαρκόπουλο, καθώς πολλοί Αθηναίοι πηγαίνουν στις παραλίες των Μεσογείων.

Παράλληλα, η παραλιακή είναι στο «κόκκινο» κυρίως στο ύψος του Αλίμου, αλλά και του Φαλήρου.

Στη λεωφόρο Κηφισού η κυκλοφορία στην άνοδο διεξάγεται με δυσκολία. Στο ύψος της Λένορμαν, στο ρεύμα προς Λαμία, σημειώθηκε νωρίτερα τροχαίο, ωστόσο, έχουν απομακρυνθεί τα οχήματα.