ΕΛΛΑΔΑ

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι φωτιές σε Αργολίδα και Ζάκυνθο

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι φωτιές σε Αργολίδα και Ζάκυνθο
EUROKINISSI, φωτογραφία αρχείου.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές σε Αργολίδα και Ζάκυνθο.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην Αργολίδα, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο, επιχειρούν 27 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοφόρου τμήματος και οκτώ οχήματα, ενώ, επιχείρησαν και δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Οι φωτιές σε Ζάκυνθο και Μύτικα Δυτικής Αττικής τέθηκαν υπό μερικό έλεγχο

Στη Ζάκυνθο, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 12:40 το μεσημέρι. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο έξω από την περιοχή Ορθωνιές και δεν απειλεί κάποιο οικιστικό κομμάτι. Η φωτιά καίει σε μεικτό σημείο με χαμηλή βλάστηση και δασική περιοχή. Συνολικά, συνδράμουν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και από αέρος επιχειρούν δύο αεροσκάφη.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε άμεσα πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Βίλια

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική μετά από ειδοποίηση που δέχθηκε, στις 12.40, για πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μύτικας στα Βίλια Αττικής. Λόγω της άμεσης κινητοποίησης της Πυροσβεστικής η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό μερικό έλεγχο.

Στο σημείο επιχειρούν 29 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 7 οχήματα, 1 ομάδα ΣμηΕΑ (Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών), ενώ επιχείρησε και ένα αεροσκάφος.

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για αύριο (Τρίτη 27 Ιουνίου), ο κίνδυνος είναι κατηγορίας 2 – μέσης για ανατολική Στερεά Ελλάδα, Δωδεκάνησα, Ανατολική Πελοπόννησο και Κρήτη.

Σχετικές ειδήσεις