ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός διανομέας που σφήνωσε ανάμεσα σε δύο οχήματα και τον πάτησε λεωφορείο

Διανομέας, τροχαίο
voria.gr

Ένας διανομέας έχασε τη ζωή του μετά από δυστύχημα στην άσφαλτο επί της οδού Τσιμισκή 75 λίγο πριν τις 16:00

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας επί της οδού Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ένας διανομέας έχασε τη ζωή του μετά από δυστύχημα στην άσφαλτο επί της οδού Τσιμισκή 75 λίγο πριν τις 16:00.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διερευνώνται, σύμφωνα με το voria.gr. Μαρτυρίες πάντως αναφέρουν πως φαίνεται να υπήρξε σύγκρουση της μηχανής με όχημα και στο τροχαίο έχει εμπλακεί ένα λεωφορείο.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο thestical.gr, το λεωφορείο κινούνταν στη λεωφορειολωρίδα στην οδό Τσιμισκή.

Ο οδηγός του δικύκλου επιχείρησε να προσπεράσει από αριστερά το λεωφορείο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο χτύπησε με ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα. Έπειτα χτύπησε στο λεωφορείο, με συνέπεια ο δικυκλιστής να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί κυριολεκτικά κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου. Ο θάνατος του δικυκλιστή ήταν ακαριαίος αφού οι ρόδες του λεωφορείου πέρασαν πάνω από το κεφάλι του.

«Ακούσαμε ένα μπαμ και βγήκαμε. Είδαμε τον οδηγό κάτω αναίσθητο και τα αίματα. Μας είπαν ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας πήγε να κάνει προσπέραση. Βρήκε με το σώμα του σε ένα άλλο αυτοκίνητο και έτσι όπως περνούσε το λεωφορείο πρέπει να τον χτύπησε με τις ρόδες και τον πάτησε. Υπήρχαν φωνές και κλάματα στο σημείο», ανέφερε υπάλληλος παρακείμενου καταστήματος.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ανακοίνωση για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα οδηγό μοτοσικλέτας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Η Αστυνομία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι «μεσημβρινές ώρες σήμερα (26-06-2023) στο κέντρο της πόλης, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό 55χρονο ημεδαπό, συγκρούσθηκε με λεωφορείο και με έτερο όχημα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή».

«Ο οδηγός του τελευταίου οχήματος αποχώρησε από το σημείο χωρίς να προβεί στις απαραίτητες από το νόμο ενέργειες. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης», επισημαίνει.

Στην συμβολή της Τσιμισκή με την Αγίας Σοφίας, όπου έχασε τη ζωή του ο 55χρονος, διανομέας στο επάγγελμα, πραγματοποίησαν συγκέντρωση με τις μοτοσικλέτες συνάδελφοί του για να διαμαρτυρηθούν για την έλλειψη μέτρων ασφαλείας.