ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Θάσο: Τουρίστρια βγήκε από τη θάλασσα και κατέρρευσε - Άργησε το ασθενοφόρο

Τραγωδία στη Θάσο: Τουρίστρια βγήκε από τη θάλασσα και κατέρρευσε - Άργησε το ασθενοφόρο

Τουρίστρια έχασε τη ζωή της σε παραλία της Θάσου λίγα δευτερόλεπτα αφού βγήκε από τη θάλασσα

Ακόμα μια τραγωδία μέσα σε λίγα 24ωρα σε παραλία, αυτή τη φορά στη Θάσο, όπου μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο σε παραλία της Αστρίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το kavalanews η γυναίκα με καταγωγή από την Τσεχία και ηλικία περίπου 45 με 50 ετών, που έκανε τις διακοπές της στο νησί λίγα δευτερόλεπτα αφότου βγήκε από τη θάλασσα κατέρρευσε.

Στο σημείο κλήθηκε ιδιώτης γιατρός, ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατό της. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στην παραλία, για 30 με 40 λεπτά προσπαθούσαν να της κάνουν ανάνηψη ενώ το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 51 λεπτά, όπου απλά διαπίστωσε τον θάνατό της. Οι τέσσερεις Ρουμάνοι τουρίστες ανέφεραν ότι όταν έφτασε ήταν ήδη πολύ αργά.

«Είναι εξωπραγματικό πως το μοναδικό ασθενοφόρο στο νησί έρχεται μετά από 30 χιλιόμετρα και 51 λεπτά μόνο και μόνο για να διαπιστώσει τον θάνατο της γυναίκας…Ίσως τώρα, που είναι αργά, να γίνει κάτι και να μπορέσουμε να αποφύγουμε τέτοιες τραγωδίες. Δεν γνωρίζω τα αίτια του θανάτου αλλά μάλλον αν υπήρχε άλλο ασθενοφόρο στον Ποτό ή στην Κινύρα, η γυναίκα θα ζούσε τώρα» αναφέρουν.