ΕΛΛΑΔΑ

Καραμπόλα με υλικές ζημιές στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων

Καραμπόλα με υλικές ζημιές στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων
EUROKINISSI, φωτογραφία αρχείου.

Τα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν γρήγορα και η κίνηση ομαλοποιήθηκε.

Kαραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί, σημειώθηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, γύρω στις 12:00 σήμερα το μεσημέρι (01/07). Τα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν γρήγορα και η κίνηση ομαλοποιήθηκε.

Ωστόσο, πολλοί Θεσσαλονικείς επέλεξαν να μεταβούν στη Χαλκιδική το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, με συνέπεια η κίνηση να γίνεται με χαμηλές ταχύτητες.

Αρκετή κίνηση και στην Περιφερειακή Οδό στη Θεσσαλονίκης – Μουδανιών

Αναλυτικά, νωρίς το απόγευμα η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στην Περιφερειακή Οδό στο ρεύμα προς Χαλκιδική αλλά και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών. Η κίνηση διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες, γι' αυτό οδηγοί και επιβάτες χρειάζεται να είναι υπομονετικοί μέχρι να φθάσουν στον προορισμό τους.

Παρόμοια φαίνεται να είναι η κατάσταση στους δρόμους της Χαλκιδικής, όπου και εκεί, η κίνηση των οχημάτων είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται στα φανάρια της Γερακινής, της Νικήτης και της Καλλιθέας. Πέραν των παραπάνω, μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν παρατηρηθεί σοβαρά προβλήματα στα οδικά δίκτυα Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Σχετικές ειδήσεις