ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη ληστεία εργολάβου στη Μύκονο

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη ληστεία εργολάβου στη Μύκονο

Μύκονος: Καρέ – καρέ η δράση των ληστών στο σπίτι του εργολάβου

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας από τα γραφεία της εταιρείας του εργολάβου στη Μύκονο ο οποίος είχε πέσει θύμα αδίστακτων ληστών έφερε στο φως της δημοσιότητας το OPEN.

Η ληστεία που είχε γίνει πριν από περίπου ένα χρόνο και οι αρχές είχαν από τότε στη διάθεση τους το επίμαχο βίντεο ήρθε και πάλι στο φως της δημοσιότητας όταν την προηγούμενη εβδομάδα το θύμα των αδίστακτων ληστών ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς μέσα σε εμπορικό κέντρο στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα όταν το θύμα άρχισε να καλεί σε βοήθεια οι ληστές του επιτέθηκαν, τον απείλησαν και του πήραν και το κινητό τηλέφωνο προκειμένου να μην μπορεί το θύμα να καλέσει την Άμεση Δράση.

Η καταδίωξη που ακολούθησε είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη των δύο ληστών, οι οποίοι είχαν πάνω ένα μεγάλο χρηματικό ποσό αλλά και όπλα.

Η ληστεία στα γραφεία του εργολάβου στη Μύκονο όπως φαίνεται και από το βίντεο έγινε με τους ληστές να είναι έτοιμοι για όλα, καθώς εισέβαλαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά στα γραφεία απείλησαν τον ιδιοκτήτη του επιτέθηκαν και αμέσως μετά έτρεξαν να εξαφανιστούν όταν εκείνος αντέδρασε.

Από την πρώτη στιγμή το θύμα είχε δώσει τις περιγραφές και το βίντεο στις αρχές ασφαλείας της Μυκόνου και μάλιστα είχαν βγει για τους κακοποιούς και εντάλματα σύλληψης.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open:

Διαβάστε επίσης:

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα trafficking με θύματα 51 γυναίκες – Συνελήφθησαν 22 άτομα

Εκδικητική πορνογραφία από... ανήλικους: Ζητούσαν από 5 έως 35 ευρώ, «το κάναμε για το χαρτζιλίκι»

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο μεταξύ Ρομά - Ένας τραυματίας και προσαγωγές