ΕΛΛΑΔΑ

Σουφλί: Στη ΜΕΘ ηλικιωμένη που έδεσαν και φίμωσαν ληστές μέσα στο σπίτι της

Σουφλί: Στη ΜΕΘ ηλικιωμένη που έδεσαν και φίμωσαν ληστές μέσα στο σπίτι της

Η γυναίκα από το Σουφλί παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ

Μια γυναίκα περίπου 70 ετών από το Σουφλί νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης μετά την επίθεση που δέχτηκε από ληστές μέσα στο σπίτι της.

Η ηλικιωμένη έζησε στιγμές τρόμου το Σάββατο, 1 Ιουλίου, όταν δυο άγνωστοι ληστές μπήκαν στο σπίτι της στο χωριό Κυριακή του Σουφλίου για να την ληστέψουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι της γυναίκας στο Σουφλί από το παράθυρο της κουζίνας. Αμέσως, έδεσαν και φίμωσαν την ηλικιωμένη για να μπορέσουν ανενόχλητοι να την ληστέψουν.

Η ηλικιωμένη διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για καθαρά προληπτικούς λόγους. Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά με την υγεία της, αλλά μια μέρα αργότερα, την Κυριακή η εικόνα άλλαξε ραγδαία.

Η γυναίκα από το Σουφλί παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Η γυναίκα που φέρεται να είναι συνταξιούχος, έμενε μόνη στο σπίτι της στην άκρη του χωριού, ενώ τα ενδιάμεσα σπίτια μέχρι το κέντρο είναι ακατοίκητα και έτσι κανείς από τους γείτονες δεν κατάλαβε την εισβολή των ληστών.

Οι ληστές πήραν από το σπίτι άγνωστο χρηματικό ποσό και κάποια κοσμήματα, ενώ έφυγαν αφήνοντας δεμένη τη γυναίκα. Η γυναίκα κατόρθωσε να λυθεί και έτρεξε στο σπίτι του αδελφού της για να ζητήσει βοήθεια.