ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» και τα δύο ρεύματα του Κηφισού - Μεγάλες καθυστερήσεις

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» και τα δύο ρεύματα του Κηφισού - Μεγάλες καθυστερήσεις

Κίνηση: Δύσκολη μέρα για τους οδηγούς που κινούνται στο Λεκανοπέδιο

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνται με τα οχήματά τους στους δρόμους. Τόσο η κίνηση όσο και οι αυξημένες θερμοκρασίες μετατρέπουν την μετακίνηση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής σε πραγματική κόλαση.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα με τα οχήματα να κινούνται με σχετικά χαμηλές ταχύτητες. Συγκεκριμένα η κάθοδος του Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά είναι στο «κόκκινο» από το ύψος της Λυκόβρυσης έως και το ύψος του Αιγάλεω. Αντίστοιχα, στην άνοδο με κατεύθυνση προς Λαμία καθυστερήσεις παρατηρούνται από το ύψος του Μοσχάτου έως και το ύψος της Λυκόβρυσης με την κυκλοφορία των οχημάτων κατά τμήματα να πραγματοποιείται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στην είσοδο της Αττικής οδού με κατεύθυνση προς Λαμία στο Γέρακα ενώ παρόμοιο είναι το σκηνικό και στην Κηφισιάς στο ρεύμα προς Μαρούσι.

Δύσκολη είναι και η κατάσταση στο κέντρο της πρωτεύουσας με την κυκλοφορία στους δρόμους να γίνεται με χαμηλές ταχύτητες ενώ σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και το καυσαέριο δημιουργούν μία αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Τέλος με χαμηλές ταχύτητες πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων στην παραλιακή από το ύψος της Μαρίνας Φλοίσβου έως και το ύψος της παραλίας της Γλυφάδας και στα δύο ρεύματα.

Δείτε που παρατηρούνται οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις στην gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Τραμ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 7

Μηχανογραφικό 2023: Βήμα βήμα η διαδικασία για την κατάθεσή τους

Νεκρός μοτοσικλετιστής στο Ρέθυμνο – Συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα!