ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Διασωληνωμένος ο 10χρονος που τραυματίστηκε με τζετ σκι

Κρήτη: Διασωληνωμένος ο 10χρονος που τραυματίστηκε με τζετ σκι

Κρήτη: Κρίσιμη και σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας 10χρονου αγοριού, που τραυματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε ατύχημα με τζετ σκι στην παραλία του Μακρύ Γιαλού, στην Ιεράπετρα.

Σοβαρή είναι η κατάσταση του 10χρονου αγοριού, που τραυματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε ατύχημα με τζετ σκι στην παραλία του Μακρύ Γιαλού, στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 10χρονο αγόρι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 17:00 στην παραλία του Μακρύ Γιαλού. Ο οδηγός του τζετ σκι φέρεται να είχε στα πόδια του το 10χρονο αγοράκι, όταν για άγνωστες μέχρι αυτή τη στιγμή συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και παρέκλινε της πορείας του.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα εκτινάχθηκε προς την παραλία, πέφτοντας πάνω σε ξύλινη κατασκευή, η οποία χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος, με αποτέλεσμα ο δεκάχρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και ελαφρά ο οδηγός του τζετ σκι.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιος από τους δύο οδηγούσε το όχημα με τη σχετική προανάκριση να διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.

Και οι δύο γονείς του 10χρονου βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους στο νοσοκομείο, ενώ τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνούν οι αρχές.

Σημειώνεται ότι στο σημείο της παραλίας στο οποίο βγήκε το τζετ σκι δεν υπήρχε λουόμενος, παρά το γεγονός ότι η παραλία του Μακρύ Γιαλού συνιστά δημοφιλή προορισμό για οικογένειες.