ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρή καταγγελία για τον Ποδονίφτη: Εστία μόλυνσης, άντρο τοξικομανών και αγοραίου έρωτα

Σοβαρή καταγγελία για τον Ποδονίφτη: Εστία μόλυνσης, άντρο τοξικομανών και αγοραίου έρωτα

Σοβαρές καταγγελίες για το ρέμα του Ποδονίφτη από κατοίκους της περιοχής και αυτοψία του ΠΑΚΟΕ που αναδεικνύει το σοβαρό πρόβλημα.

Αντί για πνεύμονας πρασίνου για τις περιοχές που διαρρέει, το ρέμα του Ποδονίφτη έχει μετατραπεί σε μία εστία μόλυνσης αλλά παράλληλα και σε ένα άντρο ανομίας. Το ΠΑΚΟΕ μετά από καταγγελίες πολιτών έκανε αυτοψία και έρευνα στην περιοχή, ανακαλύπτοντας μία κόλαση.

«Σκουπίδια παντού. Σκουπίδια μέσα στο ποτάμι. Σκουπίδια έξω από το ποτάμι. Βοθρολύματα που αποχετεύονται στο ρέμα. Διάβρωση παντού, κίνδυνος να πέσουν τα γεφύρια και να θρηνήσουμε θύμα. Τα θεμέλια είναι σαθρά. Και δεν είναι μόνο αυτό. Στο οδό Επινίκου, στην πλευρά δηλαδή που ανήκει στο Δήμο Αθηναίων, υπάρχει ένα κτίσμα, ένα «χρέπι». Αυτό το κτίσμα είναι γεμάτο σκουπίδια και περιττώματα, είναι μία πραγματική εστία μολύνσεως είναι στέκι ναρκομανών και επικίνδυνων ανώμαλων παιδεραστών», αναφέρει η σχετική ενημέρωση από το ΠΑΚΟΕ.

Επιπλέον, όπως αναφέρει, κάτοικος της περιοχής την Τετάρτη (12/7) ξενάγησε τα μέλη του ΠΑΚΟΕ στον Ποδονίφτη και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Τα βράδια δεν τολμάει να περάσει άνθρωπος από εδώ γιατί είναι στέκι ναρκομανών. Δείτε τις σύριγγες μέσα στα σκουπίδια. Και δεν είναι μόνο αυτό. Έρχονται εδώ ανώμαλοι και συνευρίσκονται με μικρά παιδιά. Έχω καταγγείλει προσωπικά στην αστυνομία και μου λένε να πάρω το Δήμο. Τηλεφωνώ στο Δήμο Αθηναίων και μου λένε να πάρω στο Δήμο Νέας Χαλκηδόνας και το ανάποδο».

Το ΠΑΚΟΕ αναφέρει πως έχει συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία τα οποία θα διαβιβάσει σε εισαγγελέα εξαπολύοντας μύδρους τόσο κατά της Περιφέρειας Αττικής όσο και κατά των δήμων Αθηναίων και Χαλκηδόνας – Νέας Φιλαδέλφειας, κάνοντας λόγο για αδιαφορία.