ΕΛΛΑΔΑ

Φωτορεπορτάζ Newsbomb.gr: Στη μάχη της Νέας Περάμου Πυροσβεστική, Αστυνομία και Ένοπλες Δυνάμεις

Φωτορεπορτάζ Newsbomb.gr: Στη μάχη της Νέας Περάμου Πυροσβεστική, Αστυνομία και Ένοπλες Δυνάμεις
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Φωτιά τώρα: Μάχη με τις φλόγες δίνουν στη Δυτική Αττική οι πυροσβεστικές, ένοπλες αλλά και αστυνομικές δυνάμεις - Δείτε εικόνες όπως τις κατέγραψε ο φακός του Newsbomb.gr

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Πυκνός καπνός έχει καλύψει τη Νέα Πέραμο, στα Μέγαρα. Η φωτιά βρίσκεται μια ανάσα από τα σπίτια, ενώ εκκενώθηκε το Κανδήλι. Μάλιστα, εστάλη και μήνυμα από το 112 σε κατοίκους της Νέας Ζωής Κανδηλίου και τη Λεωφόρο Καταδρομών, προκειμένου να εκκενώσουν προς τα Μέγαρα.

Όπως έγινε γνωστό με την Πυροσβεστική, παρ’ ότι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κάνουν συνεχή κατάσβεση της πυρκαγιάς, στο συγκεκριμένο σημείο συνεχώς αναζωπυρώνεται.

Το μέτωπο της φωτιάς μεγαλώνει συνεχώς, καθώς οι άνεμοι δυναμώνουν, ενώ αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυσή τους. Γι αυτόν τον λόγο οι Αρχές με μπουλντόζα κάνουν διάνοιξη δρόμων και αντιπυρικες ζώνες ώστε να μπορούν τα πυροσβεστικά να φτάσουν κοντά στις εστίες φωτιάς.

Σημειώνεται ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Αστυνομία συνδράμουν μέσα στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Δείτε εικόνες όπως τις κατέγραψε ο φακός του Newsbomb.gr και ο φωτορεπόρτερ Χάρης Γκίκας: