ΕΛΛΑΔΑ

Βάσεις 2023: Αυτές είναι οι 15 σχολές με τα περισσότερα μόρια

Βάσεις
Eurokinissi

Τέλος μπήκε στην αγωνία των μαθητών με την ανακοίνωση των βάσεων, που έγινε νωρίτερα από άλλες χρονιές

Οι βάσεις 2023 ανακοινώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, βάζοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι έχουν λάβει σχετικό SMS για την εισαγωγή τους στην ανώτατη εκπαίδευση ενώ η πλατφόρμα είναι ανοιχτή για όσους θέλουν να τα δουν διαδικτυακά.

Ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική ανάρτηση, τα αποτελέσματα των επιτυχόντων για τις θα αναρτηθούν στα Λύκεια όλης της χώρας.

Βάσεις: Αυτές είναι οι 15 σχολές με τα περισσότερα μόρια

Κυριάκος Πιερρακάκης: Το μήνυμα του για τις βάσεις

Λίγη ώρα πριν ανοίξει η πλατφόρμα των αποτελεσμάτων και ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης ευχήθηκε μέσω του Τwitter καλή επιτυχία σε όλες και όλους τους υποψηφίους.

«Στους υποψήφιους θέλω να πω ότι τα αποτελέσματα μπορεί να δικαιώσουν την προσπάθειά τους αλλά μπορεί και να μην φανούν αντάξια των προσδοκιών σας ή αυτό που θα περιμένατε. Σε κάθε περίπτωση, δεν κρίνονται όλα σήμερα. Αυτό δεν είναι παρά μόνο ένα από τα πολλά επεισόδια της ζωής, που έχετε μπροστά σας. Μια ευχή: τα σημερινά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από ποια είναι αυτά, να αποτελέσουν την αρχή μιας πολύ μεγάλης διαδρομής, μιας διαδρομής που θα οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας» είπε στο σύντομο βίντεό του ο υπουργός Παιδείας.

Δείτε αναλυτικά σχολές και μόρια

Βάσεις ΓΕΛ Ημερήσια Βάσεις επιλογή ΓΕΛ - Εσπερινά Βάσεις επιλογής ΕΠΑΛ - Εσπερινά Βάσεις επιλογής ΕΠΑΛ - Ημερήσια Βάσεις επιλογή 10% ΓΕΛ 2021 - Ημερήσια Βάσεις επιλογή 10% ΓΕΛ 2022 - Ημερήσια Βάσεις επιλογή 10% ΕΠΑΛ 2021 - Ημερήσια Βάσεις επιλογή 10% ΕΠΑΛ 2022 - Ημερήσια Βάσεις επιλογή σοβαρές παθήσεις 5% - ΓΕΛ Βάσεις επιλογή σοβαρές παθήσεις 5% - ΕΠΑΛ Βάσεις εισαγωγής ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ στα ΔΙΕΚ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ Βάσεις εισαγωγής ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ στα ΔΙΕΚ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ