ΕΛΛΑΔΑ

Δύο αδελφές δολοφονήθηκαν στο ίδιο σπίτι στην Πάτρα με επτά χρόνια διαφορά

patra

Τότε είχε κατηγορηθεί ο γιός της που ειδοποίησε ασθενοφόρο αλλά έδωσε δύο διαφορετικές εκδοχές.

Στο ίδιο σπίτι όπου την Πέμπτη βρέθηκε δολοφονημένη μία 55χρονη στην Πάτρα, είχε τραυματιστεί θανάσιμα με χτυπήματα από γροθιές και ρόπαλο στο κεφάλι η 53χρονη τότε αδελφή της.

Εκείνη η δολοφονία είχε γίνει το 2016.

Ξεκινώντας από την πλέον πρόσφατη υπόθεση, η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή χτες το απόγευμα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η 55χρονη γυναίκα δέχθηκε θανατηφόρο πλήγμα από βαρύ όργανο στο κεφάλι.

Η δολοφονία της 53χρονης αδελφής της το 2016

Η 53χρονη είχε χτυπηθεί θανάσιμα στις 19 Ιουλίου του 2016 και είχε καταλήξει στις 27 Ιουλίου του ίδιου έτους, την ίδια ακριβώς ημέρα που φαίνεται πως δολοφονήθηκε και η 55χρονη αδελφή της, σύμφωνα με το tempo24.news.

Τότε είχε κατηγορηθεί ο γιός της 53χρονης και ανιψιός της 55χρονης.

Ο ίδιος τότε ειδοποίησε ασθενοφόρο και όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν τι είχε συμβεί, έδωσε δύο διαφορετικές εκδοχές.

Ισχυριζόταν πως τη βρήκε τραυματισμένη στο σπίτι τους και είπε πως είτε είχε χτυπηθεί από ληστές είτε είχε κάποιο σοβαρό ατύχημα στο σπίτι της.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της 19ης Ιουλίου του 2016.

Τότε η 53χρονη γυναίκα διεκομίσθη από το σπίτι της της οδού Μπουκαούρη 4 στην Πάτρα (στο ίδιο οίκημα όπου βρέθηκε χθες δολοφονημένη και η αδελφή της) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο της πόλης, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρέμεινε νοσηλευόμενη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, μέχρι τις 27-7 του 2016 το μεσημέρι, όταν άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.news είχε φυλακιστεί αλλά στη συνέχεια λόγω της μετατροπής του κατηγορητηρίου σε βάρος του, είχε αποφυλακιστεί και σήμερα είναι ελεύθερος.