ΕΛΛΑΔΑ

Μαζική η φυγή από τα αστικά κέντρα – Σε εξέλιξη η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου

Μαζική η φυγή από τα αστικά κέντρα – Σε εξέλιξη η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου
Eurokinissi

Αδειούχοι: Όπου φύγει-φύγει για τους κατοίκους της πρωτεύουσας - Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, στα πρακτορεία των ΚΤΕΛ – Τουλάχιστον 24.000 επιβάτες αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα

Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου. Στα λιμάνια επικρατεί το αδιαχώρητο με τα πλοία να αναχωρούν με πληρότητες που αγγίζουν το 100%.

Αντίστοιχη εικόνα και στο σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό ενώ αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στις εξόδους των εθνικών οδών χωρίς ωστόσο να καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Σε όλες τις πύλες του λιμανιού του Πειραιά υπάρχει αυξημένη κίνηση με χιλιάδες εκδρομείς οι οποίοι επιβιβάζονται στα πλοία προκειμένου να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Δείτε περισσότερες εικόνες από το λιμάνι του Πειραιά στην gallery που ακολουθεί:

Σημειώθηκε μάλιστα και ένα μποτιλιάρισμα περιμετρικά στους δρόμους του λιμανιού του Πειραιά για αυτό καλό είναι όσοι ταξιδεύουν να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα πριν ξεκινήσει το πλοίο τους.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένα 23 δρομολόγια με τα οποία αναμένεται να αναχωρήσουν περισσότεροι από 24.000 επιβάτες, ενώ χθες Σάββατο έφυγαν 24 πλοία από το λιμάνι του Πειραιά μεταφέροντας περισσότερους από 27.000 επιβάτες.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ

Σχετικές ειδήσεις