ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρο ενώ τάιζε αδέσποτα

Χαλκιδική: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρο ενώ τάιζε αδέσποτα

Χαλκιδική: Ο δράστης πυροβόλησε στον αέρα, τη χτύπησε, τη λήστεψε και εξαφανίστηκε

Μία 51χρονη, ιδιοκτήτρια beach bar στη Χαλκιδική, δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρο ενώ τάιζε αδέσποτα στην περιοχή Χανιώτη το βράδυ του Σαββάτου.

Η 51χρονη γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο, ιδιοκτήτρια beach bar στην περιοχή, βγήκε περίπου στις 21:00 να ταΐσει τα αδέσποτα ζώα που περιθάλπει, όταν δέχτηκε επίθεση από άγνωστο κουκουλοφόρο που πυροβόλησε μία φορά στον αέρα και στη συνέχεια τη χτύπησε με το κοντάκι του όπλου στο κεφάλι, σύμφωνα με το voria.gr.

Ο δράστης άρπαξε μία τσάντα που περιείχε περίπου 1.000 ευρώ και εξαφανίστηκε. Τα σημάδια της άγριας επίθεσης είναι εμφανή στον τοίχο και την αυλόπορτα, εκεί όπου βρισκόταν η 51χρονη όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον άγνωστο δράστη.

Η γυναίκα διακομίστηκε αιμόφυρτη στο Κέντρο Υγείας της Κασσανδρείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πολυγύρου, χωρίς η ζωή της να διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο έσπευσε και ο εθελοντής, επικεφαλής της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ελλάδας, Γιάννης Κολοκυθάς, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Θα εξεταστεί και ο κάλυκας που βρέθηκε στο σημείο.