ΕΛΛΑΔΑ

Ναταλία Γερμανού: Η οργή της για τις εικόνες ντροπής με τα φορτωμένα γαϊδουράκια στην Ύδρα

Ναταλία Γερμανού: Η οργή της για τις εικόνες ντροπής με τα φορτωμένα γαϊδουράκια στην Ύδρα
INSTAGRAM.

Η αγανάκτηση της παρουσιάστριας για τις ντροπιαστικές εικόνες στην Ύδρα, με τα γαϊδουράκια να κουβαλούν βαριά αντικείμενα.

Συγκλονίζουν οι αποτρόπαιες εικόνες από την Ύδρα, με τα υπερφορτωμένα ζώα που μεταφέρουν μεγάλα αντικείμενα. Η Εριέττα Κούρκουλου πρόβαλε το θέμα μέσα από δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ, ξεσηκώθηκε «θύελλα» αντιδράσεων μετά τις συγκεκριμένες αναρτήσεις.

Μετά την Καίτη Γαρμπή , τη Μαριάντα Πιερίδη και η Ναταλία Γερμανού εξέφρασε την οργή της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τα γαϊδουράκια που τα φορτώνουν με βαριά αντικείμενα. «Δύο βιβλιοθήκες και ένα σκρίνιο της κυρίας ή του κυρίου κουβαλάνε τα ζωντανά στις πλάτες τους, κάθε καλοκαίρι, στα νησιά της ντροπής. Βάλτε τέλος», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Στο βίντεο, που δημοσίευσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, φαίνονται γαϊδουράκια φορτωμένα με κούτες ακόμα και με ψυγεία. Μάλιστα, ένα από αυτά διακρίνεται να παραπατά.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό σημείο ότι στο νησί απαγορεύονται τα τροχοφόρα, ωστόσο, από τις εικόνες αυτές προκύπτει το ερώτημα αν τα ζώα θα έπρεπε να φορτώνονται με τόσο βαριά αντικείμενα, όταν, μάλιστα, επικρατούν ακραίες θερμοκρασίες.

Σχετικές ειδήσεις