ΕΛΛΑΔΑ

Λιζέτα Νικολάου: Ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε πριν χάσει τη ζωή της

Λιζέτα Νικολάου: Ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε πριν χάσει τη ζωή της

Η σπουδαία τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, μετά από νοσηλειά με αιμάτωμα στο κεφάλι στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μετά την είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας Λιζέτας Νικολάου.

Η σπουδαία τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, μετά από νοσηλεία με αιμάτωμα στο κεφάλι στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραία, μετά από πτώση από σκάλα.

Το ατύχημα και η νοσηλεία

Η Λιζέτα Νικολάου βρισκόταν σε καφετέρια και θέλησε να επισκεφτεί την τουαλέτα, ωστόσο γλίστρησε στις σκάλες και έπεσε χτυπώντας το κεφάλι της.

Τότε ένας υπάλληλος του καταστήματος πήρε το κινητό της και κάλεσε τον τελευταίο αριθμό που ήταν στις κλήσεις της, ο οποίος ανήκει στην Χαρούλα Αλεξίου, η οποία ήταν και η πρώτη που ενημερώθηκε για το δυσάρεστο συμβάν. Εκείνη ενημέρωσε στη συνέχεια τον γιο της τραγουδίστριας, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της μητέρας του μέχρι το τέλος.

Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, όπου νοσηλεύτηκε με αιμάτωμα στον εγκέφαλο, από το χτύπημα, ενώ η κατάστασή της από την πρώτη στιγμή χαρακτηρίστηκε δύσκολη και κρίσιμη.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε η τραγουδίστρια και φίλη της Ελένη Δήμου με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.