ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Δεσποζόμενος σκύλος σκόρπισε τον τρόμο σε παιδιά την ώρα που έπαιζαν σε πλατεία

Λάρισα: Δεσποζόμενος σκύλος σκόρπισε τον τρόμο σε παιδιά την ώρα που έπαιζαν σε πλατεία

Στιγμές τρόμου έζησαν παιδάκια την ώρα που έπαιζαν σε πλατεία της Λάρισας

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε κάτοικος της συνοικίας των Αμπελοκήπων στη Λάρισα, ο οποίος αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης του είχε το σκυλί του ελεύθερο, χωρίς λουρί χθες νωρίς το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία, την ώρα που παιδιά απολάμβαναν το παιχνίδι τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία το ροτβάιλερ επιτέθηκε στα παιδιά, αλλά για καλή τους τύχη ασχολήθηκε μόνο με τις μπάλες τους τις οποίες στην κυριολεξία, τις ξέσκισε. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία η οποία ειδοποιήθηκε από τους παραβρισκόμενους.

Αναλυτικότερα ο καταγγέλλων αναφέρει:

«Στην πλατεία των Αμπελοκήπων στη Λάρισα πίσω ακριβώς από την εκκλησία της Παναγίας σκύλος ράτσας ροτβάιλερ λυμένος από το αφεντικό του χωρίς να είναι δεμένος με το λουρί επιτέθηκε σε παιδιά του δημοτικού αρπάζοντας τους ευτυχώς τις μπάλες και ξεσκίζοντάς τες.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου φώναζε τα παιδιά να μαζέψουν τις μπάλες, σαν τα παιδιά να είχαν υποχρέωση να κάνουν κάτι τέτοιο και όχι αυτός να δέσει τον σκύλο του με το λουρί του.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ο συγκεκριμένος σκύλος είναι γνωστός στην περιοχή και δεν είναι η πρώτη φορά που ενεργεί επιθετικά».

Με πληροφορίες από onlarissa.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Εξαπλώνεται η «Eris» - Προβληματίζει τους επιστήμονες ο Σεπτέμβριος

Πατήσια: Νεκρός άνδρας από αιχμηρό αντικείμενο

Με πληρότητες της τάξης του 100% αναχωρούν τα πλοία με τους αδειούχους του Αυγούστου