ΕΛΛΑΔΑ

Οδυσσέας Σταμούλης: «Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς;» - Την Δευτέρα η κηδεία του 11χρονου

Οδυσσέας Σταμούλης: «Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς;» - Την Δευτέρα η κηδεία του 11χρονου

Ανείπωτος είναι ο πόνος του Οδυσσέα Σταμούλη και της οικογένειά του για τον θάνατο του 11χρονου γιου του - Τη Δευτέρα η κηδεία του - Πολλά τα μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητηρίων 

Στη Σάμο βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης, στο πλευρό του 11χρονου γιου του που πνίγηκε στη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας, όπως έγινε γνωστό από ανάρτηση μέλους της οικογένειας στα social media.

Η κηδεία του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη θα γίνει τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου. Στο μεταξύ, πάντως, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η διαδικασία νεκροψίας – νεκροτομής με τον θάνατο του παιδιού να αποδίδεται καθαρά σε πνιγμό.

«Επειδή αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι πού βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης, σας ενημερώνουμε ότι από χθες βρίσκεται στη Σάμο δίπλα στο παιδί του στο νεκροτομείο, και θα το συνοδεύσει με το πλοίο στην τελευταία του κατοικία. Οικογένεια Οδυσσέα Σταμούλη», αναφέρεται η σχετική ανακοίνωση.

Η μητέρα του 11χρονου με ανάρτησή της στα social media αναφέρεται στην κηδεία του παιδιού της. «Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών», αναφέρει η πρώην σύζυγος του Οδυσσέα Σταμούλη.

"Λύγισε" η Μαριάντα Πιερίδη

«Δημήτρη μου, έχουμε χάσει τον Χρήστο» ήταν τα λόγια της μητέρας του σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο λίγο μετά την εξαφάνιση του παιδιού της. «Ξέρεις, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την κινητοποίηση που έκανες» του είπε όταν βρέθηκε στο σημείο για να τον ψάξουν.

Η Μαριάντα Πιερίδη λοιπόν ακούγοντας όλες τις πληροφορίες σχετικά δεν άντεξε και "λύγισε" αφού και η ίδια έχει παιδί...

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι τώρα αυτή η γυναίκα. Δεν μπορώ καν… Είναι τραγικό! Δεν ξέρω, Παναγία μου, δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να είστε δίπλα σε αυτή τη μάνα, γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε, δεν μπορώ ούτε καν να διανοηθώ τι τραβάει αυτή τη στιγμή, τι έχει στο μυαλό της αυτή η γυναίκα. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για εκείνη, να είστε δίπλα της με όποιον τρόπο μπορείτε κι εσείς και όλη η τοπική κοινότητα», είπε βουρκωμένη,

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω, πρόσφατα είχαμε φιλοξενήσει τον κύριο Σταμούλη. Τα λόγια είναι περιττά αυτές τις στιγμές. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη μητέρα, σε όλους σας καλή δύναμη και κυρίως στους γονείς του παιδιού. Ότι και να πούμε είναι λίγο», είπε μετά από λίγο.

Συγκλονισμένος ο Σταύρος Νικολαΐδης

Ο Σταύρος Νικολαΐδης έστειλε το δικό του μήνυμα για τον θάνατο του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη.

«Από χθες το βράδυ είμαι σοκαρισμένος… συγκλονισμένος… Δεν ξέρω τι να πω… Τι να γράψω… πριν ελάχιστες μέρες είδα τον Οδυσσέα σε παράσταση, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, κάναμε πλάκα, του είπα πόσο καλός ήταν… Χριστέ μου όλα φαίνονται τόσο μακριά… αλλά τελικά είναι τόσο κοντά… ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ… δεν μπορώ… δεν…», ανέφερε ο Σταύρος Νικολαΐδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκλονισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ως πατέρας δύο αγοριών θέλησε να εκφράσει τις σκέψεις του για τον άτυχο ηθοποιό, λέγοντας ότι συναισθάνθηκε τον πόνο που βιώνει τις τελευταίες ώρες και εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη.

«Ικαρία: Γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη ο 11χρονος που πνίγηκε στους Φούρνους… ΟΧΙ ρε γαμώτο…ΟΧΙ! Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς;;; ΟΧΙ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ.