ΕΛΛΑΔΑ

Ανδρέας Λοβέρδος: Έπαιξε ντραμς σε πανηγύρι με τον Χρήστο Μενιδιάτη στη Φωκίδα

Ανδρέας Λοβέρδος
Instagram

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, έπαιξε σε πανηγύρι με τον Χρήστο Μενιδιάτη το «Τα μάζεψα τα πράγματα και έφυγα από το σπίτι».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος λατρεύει τη μουσική και παίζει ντραμς. Εδώ και αρκετό καιρό είχε προαναγγείλει πως θα παίξει μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη σε πανηγύρι στη Φωκίδα.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, έπαιξε σε πανηγύρι με τον Χρήστο Μενιδιάτη το «Τα μάζεψα τα πράγματα και έφυγα από το σπίτι». Λίγη ώρα αργότερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος έδωσε τη θέση του στον ντράμερ του σχήματος.

Πάντως, αρκετοί ήταν αυτοί που τον καταχειροκρότησαν. Άλλωστε, ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τα ντραμς. Σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως τον Οκτώβριο-Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το τραγούδι «Αργείς» του συναδέλφου του Χρήστου Αηδόνη στο οποίο ο ίδος παίζει ντραμς. Είπε, μάλιστα, ότι το τραγούδι προέκυψε «όταν καθόμασταν στα υπουργικά συμβούλια επί δεύτερου μνημονίου και δεχόμασταν ξύλο χωρίς να μιλάμε. Τότε του είπα "δεν γράφεις κανά στίχο" και έγραψε το τραγούδι αφού του είπα "αργείς". Τώρα το μελοποίησε και θα το βγάλουμε αλλά πρώτα θέλουμε να το δουλέψουμε πολύ».