ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό» λέει ο Βούλγαρος που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο

Θεσσαλονίκη: «Δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό» λέει ο Βούλγαρος που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο

Μια οικογενειακή εκδρομή Ρουμάνων κατέληξε σε τραγωδία στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών. Ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας υποστηρίζει ότι δεν αντιλήφθηκε τίποτα και πώς πήγαινε κανονικά στην πορεία του

Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε χθες Τετάρτη 16 Αυγούστου, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, όταν όχημα στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια, συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι δύο γονείς 49 και 45 ετών και να τραυματιστούν τα δύο αδέρφια, το ένα σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της οικογένειας, φέρεται να είπε στην αστυνομία: «Δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό, πήγαινα κανονικά στην πορεία μου, άκουσα έναν πολύ δυνατό κρότο και αισθάνθηκα την σύγκρουση στο πίσω μέρος του οχήματός μου».

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου. Για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Ο 10χρονος αδερφός του τραυματίστηκε ελαφρύτερα και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».