ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στο ελληνικό ναυτικό: Πέθανε ναυτικός της ΑΝΕΚ Lines πάνω στο πλοίο

Θλίψη στο ελληνικό ναυτικό: Πέθανε ναυτικός της ΑΝΕΚ Lines πάνω στο πλοίο

Βαθιά θλίψη στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και την ANEK Lines «σκόρπισε» η είδηση του ξαφνικού θανάτου του ναυτικού, Παναγιώτη Στεργιώτη, σε ηλικία μόλις 59 ετών.

Θλίψη στο ελληνικό ναυτικό, για τον ξαφνικό θάνατο στελέχους πάνω στο πλοίο. Ο άτυχος Παναγιώτης Στεργιώτης ήταν ναυτικός της ANEK Lines και το τραγικό συμβάν σημειώθηκε εν ώρα υπηρεσίας, στο πλοίο Olympic Champion.

«Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, με βαθιά θλίψη, πληροφορήθηκε τον ξαφνικό, εν πλω, θάνατο του συναδέλφου μας Λοστρόμου, Παναγιώτη Στεργιώτη, 59 ετών, στο πλοίο “Olympic Champion”, που εκτελούσε δρομολόγιο Πάτρα – Αγκόνα και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα του μεταστάντος.

Δυστυχώς, ο τραγικός κατάλογος των ναυτικών ατυχημάτων και των θανάτων συναδέλφων μας, εν ώρα υπηρεσίας, συνεχώς αυξάνεται, πράγμα που πρέπει να θέσει σε συναγερμό τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, για την αναζήτηση των πραγματικών αιτιών αυτών των δυσάρεστων γεγονότων.

Ζητάμε την άμεση διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου του συναδέλφου μας και τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την αποφυγή και μη επανάληψη παρόμοιων περιστατικών», τονίσθηκε στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.