ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Αγνοείται για 4η μέρα η 18χρονη - Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λέει η μητέρα της

Σέρρες: Αγνοείται για 4η μέρα η 18χρονη - Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λέει η μητέρα της

Σέρρες: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας Παλάζη από τα Χρυσοχώραφα.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Σέρρες για την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας Παλάζη από τα Χρυσοχώραφα. Η νεαρή είχε έρθει με τους γονείς της από την Γερμανία και παρέμεινε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τις εξετάσεις της για τις σπουδές της. Τελευταία φορά την είδαν στην πλατεία του χωριού να μπαίνει σε ταξί μαζί με έναν άνδρα. Σε επικοινωνία με τον ταξιτζή που την μετέφερε, η οικογένεια ενημερώθηκε ότι έφτασε στα ΚΤΕΛ Μακεδονία.

Η μητέρα της αγνοούμενης 18χρονης από τα Χρυσοχώραφα, που την αναζητούν με αγωνία οι δικοί της και εξαφανίστηκε από το μεσημέρι της Τρίτης 29 Αυγούστου μίλησε στο epiloges.tv.

«Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», λέει η μητέρα

Σύμφωνα με την μητέρα, κάμερες κατέγραψαν την νεαρή κοπέλα να μπαίνει σε ένα ταξί από την πλατεία του χωριού μαζί με έναν νεαρό όπου και τους πήγε στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα δήλωσε άγνοια για τις προθέσεις της κόρης της η οποία ήρθε να μείνει στην Ελλάδα προκειμένου να σπουδάσει. Όπως λέει, το όνειρο της ήταν να γίνει αστυνομικός.

Ο άντρας, που ήταν στο ταξί, σύμφωνα με την μαρτυρία του οδηγού, είναι περίπου 30-35 χρόνων και έχει μούσι.

«Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» ανέφερε η μητέρα και έκανε έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ταυτόχρονα έκανε κάλεσμα και στην κόρη της λέγοντας πως θα σεβαστούν κάθε επιθυμία της και πως θέλουν να την αγκαλιάσουν.