ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αττικής – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν

Κακοκαιρία Daniel: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αττικής – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν
Eurokinissi

Η κακοκαιρία Daniel έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στους δρόμους, με πολλούς να έχουν κλείσει λόγω βροχής.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σεμιτέλου στην Αθήνα στο ύψος της συμβολής της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Την ίδια ώρα, πολλα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί σχεδόν σε όλους τους δρόμους του Λεκανοπεδίου.

Tην ίδια ώρα σημειώνονται κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αθήνα.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική έχει προχωρήσει η Αστυνομία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.

Ειδικότερα η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων στους εξής δρόμους:

  • Στην οδό Αγ. Παρασκευής από το ύψος της οδού Αετόπετρας στην περιοχή των Αχαρνών
  • Στην οδό Ηρωών Πολυτεχνείου από το ύψος της υπόγειας γέφυρας στην περιοχή της Μαγούλας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
  • Στην οδό Αγίας Φιλοθέης στην περιοχή Πικερμίου από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Παράλληλα λόγω πτώσης δένδρου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Ωκεανίδων στην περιοχή της Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα.

Τέλος, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα.

Προβλήματα σε Μετρό και ΗΣΑΠ

Υπό το βάρος του νερού το ένα μετά το άλλο καταρρέουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Αυτή τη στιγμή προσωρινά κλειστός παραμένει ο σταθμός του μετρό Ευαγγελισμός εξαιτίας εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους. Όπως ενημέρωσε η ΣΤΑΣΥ, οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Επίσης, πλημμυρισμένο είναι και τμήμα του δικτύου της γραμμής 1 (ηλεκτρικός σιδηρόδρομος). Η κυκλοφορία διεξάγεται προσωρινά στα τμήματα Πειραιάς – Ταύρος και Ομόνοια – Κηφισιά λόγω εισροής μεγάλης ποσότητας υδάτων στην τροχιά στο τμήμα Μοναστηράκι – Θησείο.