ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα του «112» προς τους κατοίκους της Αλεξανδρινής Αγιάς για τον Πηνειό

Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα του «112» προς τους κατοίκους της Αλεξανδρινής Αγιάς για τον Πηνειό

«Απομακρυνθείτε λόγω κινδύνου υπερχείλισης», αναφέρεται στο μήνυμα της υπηρεσίας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Η χώρα μετρά τις πληγές της, από τη «σαρωτική» επέλαση της κακοκαιρίας Daniel. Το «σφυροκόπημα» των ακραίων καιρικών φαινομένων αναμένεται να συνεχισθεί έως και σήμερα το βράδυ (07/09). Στον τραγικό απολογισμό των νεκρών από τις σφοδρές πλημμύρες προστέθηκαν άλλοι δύο άνθρωποι, «ανεβάζοντας» τον αριθμό των θυμάτων στα έξι από την έναρξη της κακοκαιρίας, ενώ, βιβλικές καταστροφές έχουν καταγραφεί σε πολλά μέρη της ελληνικής επικράτειας, μεταξύ εκείνων και τα Τρίκαλα.

Το νεότερο μήνυμα του «112» για τον Πηνειό απευθύνεται προς τους κατοίκους της Αλεξανδρινής Αγιάς και δίδει εντολή για εκκένωση προς το Στόμιο.

Τρίκαλα: Συναγερμός στη Νομή – Οι κάτοικοι σπεύδουν στα αναχώματα

Η κακοκαιρία Daniel εξακολουθεί να δοκιμάζει τους κατοίκους των Τρικάλων, με τη νύχτα στη Νομή να αναμένεται πολύ δύσκολη. Η στάθμη του Πηνειού ποταμού έχει ανέβει επικίνδυνα και δυστυχώς, οι πιθανότητες για πλημμύρα ολοένα και αυξάνονται, σύμφωνα με το trikalavoice.gr.

Σχετικές ειδήσεις