ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: «Έσβησε» μπροστά στα παιδιά του ο 33χρονος ποδοσφαιριστής

Κιλκίς: «Έσβησε» μπροστά στα παιδιά του ο 33χρονος ποδοσφαιριστής

Κιλκίς: Ο αθλητής φαίνεται πως κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο - Προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες με χρήση και απινιδωτή από έμπειρο διασώστη που ήταν στο γήπεδο.

Ανείπωτη τραγωδία στο Κιλκίς με την ξαφνική απώλεια του 33χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, Τιμόθεου Καρασσαβίδη, ο οποίος «έσβησε» μέσα στο γήπεδο την ώρα αγώνα.

Φίλοι και συντοπίτες του 33χρονου είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του νεαρού πατέρα. «Οικογενειάρχης, ενώ έμενε στο Κιλκίς ερχόταν να παίξει στο χωριό. Πολύ καλό παιδί. Διαμάντι».

Κατέρρευσε μπροστά στα παιδιά του

Ο αθλητής κατέρρευσε το μεσημέρι της Κυριακής κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και του Απόλλωνα Ευρωπού και ενώ στις κερκίδες τον παρακολουθούσαν να παίζει τα δύο μικρά του παιδιά, 2 και 7 ετών.

Ο αθλητής φαίνεται πως κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο 37ο λεπτό του αγώνα. Προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες με χρήση και απινιδωτή από έμπειρο διασώστη που ήταν στο γήπεδο.

«Κατέρρευσε στη κυριολεξία και εκείνη την ώρα οι πρώτες βοήθειες ήταν άμεσες. Ο διασώστης που ήταν στο γήπεδο, πήγε αμέσως και ο διαιτητής άρπαξε τον απιδινωτή που ήταν εκεί», δήλωσε στο MEGA ο πρόεδρος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς, Κώστας Πατάρης.

Ο 33χρονος δεν φαίνεται να είχε κάποιο ιστορικό, ενώ μάλιστα πολύ πρόσφατα είχε ανανεωθεί το αθλητικό του δελτίο, όπως είπε ο κ. Πατάρης.

«Μίλησα με τον γιατρό που τον εξέτασε. Η κάρτα υγείας του είχε εκδοθεί 5 Σεπτεμβρίου».

Στο γήπεδο έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 33χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να επανέλθει.