ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Ιεράπετρα: Σε σοβαρή κατάσταση άνδρας που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι

Τροχαίο στην Ιεράπετρα: Σε σοβαρή κατάσταση άνδρας που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι

Σε σοβαρή κατάσταση άνδρας που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι – Εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση στην άκρη του δρόμου στην Ιεράπετρα

Ιεράπετρα: Σε σοβαρή κατάσταση άνδρας που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι – Εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση στην άκρη του δρόμου

Σε σοβαρή κατάσταση βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιφερειακή οδό του Μακρύ Γιαλού μεσήλικας αγνώστων στοιχείων, ο οποίος οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι.

Σύμφωνα με το neakriti.gr άγνωστο παραμένει εάν χτύπησε μόνος του ή αν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Διερχόμενοι οδηγοί τον αντιλήφθηκαν στην άκρη του δρόμου, κάλεσαν το 166 και σε πολύ λίγα λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο στο σημείο, τον παρέλαβε σε κωματώδη κατάσταση, ενώ οι διασώστες στη διαδρομή προς το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας έκαναν όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες προκειμένου να τον ανατάξουν.

Είχε δε ειδοποιηθεί ολόκληρη η ομάδα των γιατρών του νοσοκομείου και περίμεναν αυτό το περιστατικό και από την ώρα που έφτασε στη νοσηλευτική μονάδα γίνονταν οι προσπάθειες που απαιτούνται για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος και το κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το γεγονός και βρέθηκε στο οδόστρωμα ο άνδρας, του οποίου τα στοιχεία για την ώρα δεν είναι γνωστά, ερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Μακρύ Γιαλού.