ΕΛΛΑΔΑ

Λιβύη: Συγκλονίζει η σύζυγος του αδικοχαμένου Γιώργου Βούλγαρη - Το μήνυμα προς όλους τους Έλληνες

Λιβύη: Συγκλονίζει η σύζυγος του αδικοχαμένου Γιώργου Βούλγαρη - Το μήνυμα προς όλους τους Έλληνες

Φονικό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη η ελληνική αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη με τραγικό απολογισμό πέντε νεκρούς και 13 τραυματίες σημειώθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Αδιανόητη τραγωδία στη Λιβύη, με τον χαμό των πέντε μελών της ανθρωπιστικής αποστολής, που πήγαν στη Λιβύη και σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα.

Μεταξύ των θυμάτων και ο 27χρονος υπαξιωματικός Γιώργος Βούλγαρης, ο θάνατος του οποίου έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του που δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη. Ο νεαρός αλεξιπτωτιστής ήταν παντρεμένος εδώ και τρία χρόνια, ενώ δεν είχαν καταφέρει με τη σύζυγό του να αποκτήσουν ένα παιδάκι, όπως είπε ο πατέρας του.

Η σύζυγός του, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αναφέρθηκε στο ήθος του αδικοχαμένου συζύγου της αλλά και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που νιώθουν όλοι οι στρατιωτικοί.

«Οι άνθρωποι που πάνε σε τέτοιες αποστολές σκέφτονται τις οικογένειές τους, όμως το καθήκον τους καλεί και είναι εκεί για ό,τι διαταγές παίρνουν, ανεξάρτητα τις συνθήκες και την κατάστασή τους», είπε η σύζυγος του άτυχου αρχιλοχία.

Όπως είπε, μιλούσε μαζί του μέχρι τελευταία στιγμή, ενώ πληροφορήθηκε τον θάνατό του μέσα σε λίγες ώρες. Μάλιστα θέλησε να πει κάτι προς όλους τους Έλληνες, για τους Έλληνες στρατιωτικούς.

«Οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι εκεί γι’ αυτούς», είπε.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της, ο οποίος περιέγραψε τον γαμπρό του ως έναν σοβαρό άνθρωπο, με έντονο το αίσθημα της ευθύνης και της προσφοράς.

«Ήταν ήρεμος, λογικός, με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Έφυγε για την πατρίδα και θα μείνει για πάντα ζωντανός στις καρδιές και στις σκέψεις μας», είπε.