ΕΛΛΑΔΑ

Μαγνησία: Πρόβατα φέρονται να έφαγαν 100 κιλά κάνναβης και… την άκουσαν

Μαγνησία: Πρόβατα φέρονται να έφαγαν 100 κιλά κάνναβης και… την άκουσαν
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Μια απίστευτη είδηση καταφτάνει από τη Μαγνησία, όπου ένα κοπάδι πρόβατα φέρεται να εισέβαλε σε φάρμα φαρμακευτικής κάνναβης και να έφαγε μεγάλη ποσότητα από την καλλιέργεια, με τις αναμενόμενες συνέπειες.

Την είδηση μεταφέρει η ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, η οποία αναφέρει πως ο βοσκός ήταν αυτός που παρατήρησε παράξενη συμπεριφορά στα πρόβατα. Αναζητώντας την αιτία, αντιλήφθηκε πως είχαν εισβάλει σε παρακείμενη φάρμα με φαρμακευτική κάνναβη και είχαν φάει μεγάλο μέρος της καλλιέργειας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα πρόβατα φέρονται να έφαγαν περίπου 100 κιλά κάνναβης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στη συνέχεια για τη συμπεριφορά τους. Κι αν το συμβάν προκαλεί γέλια σε κάποιους, δεν ισχύει το ίδιο για τον ιδιοκτήτη της φάρμας με την κάνναβη, ο οποίος υπέστη σοβαρή ζημιά.

«Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Έχουμε τον καύσωνα, χάνουμε μεγάλο μέρος της παραγωγής. Έχουμε τις πλημμύρες, χάνουμε το υπόλοιπο. Και το καλύτερο; Μετά από όλα αυτά, μπαίνει στην εγκατάσταση ένα κοπάδι πρόβατα, το οποίο δεν ξέρω πως γυρνάει, και ξεκίνησε να τρώει ό,τι είχε απομείνει. Δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά», δήλωσε στην ιστοσελίδα TheNewspaper.gr.