ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα συγκινητικά λόγια για τη μητέρα του στον γάμο και το σπαρακτικό «αντίο»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα συγκινητικά λόγια για τη μητέρα του στον γάμο και το σπαρακτικό «αντίο»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στον γάμο του με συγκινητικά λόγια για τη μητέρα του, η οποία σήμερα έφυγε από τη ζωή.

Το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, μια ημέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, σκορπίζοντας πόνο στο ζευγάρι και ιδιαίτερα στον επιχειρηματία.

Το προηγούμενο βράδυ στο κέντρο όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τη μητέρα του και την απουσία της από τον γάμο του. Κανείς δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε...

«Είναι μια γλυκιά βραδιά για εμάς. Βλέπω πρόσωπα και βλέπουμε πρόσωπα, τα οποία έχουν μια σχέση κατά καιρούς μαζί μας και είναι πολύ σημαντικό που καταφέρατε να είστε εδώ και ευχαριστούμε για όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει…Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Αυτό που ήθελα να πω και δεν ήθελα να ξεχάσω γιατί όταν μπορούσε μου το είπε... Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν τη δική μου...» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος χθες το βράδυ.

Το «αντίο» στη μητέρα του

Και ξαφνικά από τη χαρά βυθίστηκαν στη θλίψη, με τον πρώην νικητή του Survivor να κάνει γνωστό με ανάρτηση στο Instagram τη δυσάρεστη είδηση.

«Μάνα μου, όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννέα μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες, δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου, καλό παράδεισο μάνα μου» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.