ΕΛΛΑΔΑ

Σαντορίνη: «Το σώμα του είχε παραμορφωθεί» - Συγκλονίζει η κόρη του νεκρού συντηρητή βίλας

santorini
Ο 51χρονος που έχασε τη ζωή του με την κόρη του στον γάμο της
Photo: Facebook

Οι  δυο εργαζόμενοι έπεσαν από σκάλα, από ύψος 2,5 μέτρων με αποτέλεσμα ο 51χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα

Σοκάρει η τραγωδία που σημειώθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη, όταν ο καυγάς μεταξύ συναδέλφων κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό του ενός.

Τόσο το 51χρονο θύμα όσο και ο 25χρονος εργάζονταν στην ίδια επιχείρηση. Για άγνωστο λόγο, οι δυο τους ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ, οι δυο εργαζόμενοι έπεσαν από σκάλα, από ύψος 2,5 μέτρων με αποτέλεσμα ο 51χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι και ο 25χρονος μάγειρας να υποστεί επιφανειακά τραύματα. Ο τελευταίος συνελήφθη και κατηγορείται πλέον για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η κόρη του 51χρονου Ουκρανού συγκλονίζει, μιλώντας στον Alpha, για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της: «Τον είδα κάτω, με πολλά αίματα γύρω γύρω. Διαλυμένο. Το σώμα του είχε παραμορφωθεί». Και συνεχίζει: «Δεν τον γνώριζα , αλλά ο μπαμπάς μου, μου είχε κάνει παράπονα για αυτόν τον άνθρωπο».

Τι λέει ο πατέρας του 25χρονου

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πατέρας του 25χρονου , δίνοντας μία διαφορετική εκδοχή για όσα έγιναν: «Το πρόσωπο του γιου μου είναι μαύρο από το ξύλο. Θεωρώ ότι δεν είχε ευθύνη το παιδί μου».

Ο ίδιος υποστήριξε πως το θύμα επιτέθηκε πρώτο στον γιο του, ο οποίος έτρεχε να σωθεί. Ο 51χρονος τον έσπρωξε από το παράθυρο και από τη δύναμη και την ορμή, έπεσε και ο ίδιος στο κενό.