ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Αυτό είναι το μοιραίο φρεάτιο – Τρεις ώρες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον νεκρό 27χρονο

Πειραιάς: Αυτό είναι το μοιραίο φρεάτιο – Τρεις ώρες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον νεκρό 27χρονο
Eurokinissi

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 27χρονος άνδρας από φρεάτιο στον Πειραιά. Επί τρεις ώρες πυροσβέστες και διασώστες της ΕΜΑΚ προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίσουν.

Τραγωδία στον Πειραιά καθώς ένας 27χρονος έπεσε σε φρεάτιο στην οδό Πολυδεύκους και όταν ανασύρθηκε, παρότι αρχικά έδειξε να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, κατέληξε. Οι διασώστες έδωσαν τεράστια μάχη για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα από το βαθύ φρεάτιο στο οποίο είχε πέσει, και είχε καταπλακωθεί από πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του στην οποία συμμετείχαν πυροσβέστες και μέλη της 1ης ΕΜΑΚ, κράτησε περισσότερες από τρεις ώρες. Αμέσως μετά την ανάσυρση του άτυχου άνδρα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε από το σημείο, όμως, ήταν ήδη αργά καθώς το μοιραίο είχε ήδη γίνει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο γίνονταν εργασίες, με το εν λόγω φρεάτιο να είναι αρκετά παλιό και να έχει βάθος άνω των επτά μέτρων. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ ο 27χρονος πραγματοποιούσε εργασίες, υποχώρησε το έδαφος με αποτέλεσμα να βρεθεί στον πάτο του φρεατίου καταπλακωμένος από χώμα και πέτρες.