ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Πώς έγινε η τραγωδία με τον νεκρό 27χρονο σε φρεάτιο – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Πειραιάς: Πώς έγινε η τραγωδία με τον νεκρό 27χρονο σε φρεάτιο – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Πειραιάς: Ο 27χρονος δεν έχει τις αισθήσεις του. Τον κάλυψαν με ένα λευκό πανί και τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ένας άνδρας ηλικίας 27 ετών έπεσε μέσα σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων, στο οποίο γίνονταν εργασίες και πέθανε. Έπειτα από τρεις ώρες, πυροσβέστες και άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να ανασύρουν τον νεαρό άνδρα, από βάθος πέντε μέτρων μέσα από φρεάτιο.

Ο 27χρονος δεν έχει τις αισθήσεις του. Τον κάλυψαν με ένα λευκό πανί και τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο Τζάνειο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το Mega, ήταν λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, όταν η πυροσβεστική ενημερώθηκε ότι ο 27χρονος, που εργαζόταν σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων, καταπλακώθηκε από πέτρες και μπάζα. Αμέσως στήθηκε μία τεράστια επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του.

Με το ειδικό μηχάνημα αποκόλλησης, οι πυροσβεστες έβγαζαν τους ογκώδεις λίθους που τον είχαν καταπλακώσει, με μεγάλη προσοχή. Σταματούσαν τις εργασίες και ζητούσαν απόλυτη σιωπή, προσπαθώντας να έρθουν σε επικοινωνία με τον εγκλωβισμένο άνδρα.

Τα πρώτα λεπτά της επιχείρησης ο 27χρονος αποκρινόταν. Οι ελπίδες, ωστόσο, γρήγορα έσβησαν.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, με αστυνομικούς, αλλά και συγγενείς να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Οι αιτίες του δυστυχήματος θα διερευνηθούν, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως υποχώρησαν τα τοιχώματα του φρεατίου, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να εγκλωβιστεί.